• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zuba" Ronaldo ima klub u Primeri!

Autor mondo.rs

Legendarni brazilski golgeter i zvanično je postao novi vlasnik fudbalskog kluba Valjadolid, koji od ovog leta ponovo igra u Primeri.

Gradonačelnik Valjadolida Oskar Puente pozdravio je dolazak Ronalda Luisa Nazarija De Lime (41), nekada najboljeg fudbalera sveta, koji je kupio lokalni fudbalski klub i postati njegov novi predsednik.

"On je svetska sportska ikona i ta operacija mi deluje vrlo interesantno. Ronaldo je pored Majkla Džordana jedini sa kojim je 'Najk' potpisao doživotni ugovor i njegov dolazak će doprineti povećanju vrednosti fudbalskog kluba Valjadolid", izjavio je Puente za ESPN.

Vest o promeni na čelnoj poziciji kluba potvrđena je u ponedeljak popodne na zvaničnom sajtu Valjadolida, a ranije su mediji spekulisali da će Ronaldo za 51 odsto klupskih akcija izdvojiti 30 miliona evra.

On je zimus izjavio da bi voleo da postane vlasnik nekog drugoligaškog kluba u Engleskoj ili Španiji.

Potom je stupio u pregovore sa ljubičasto-belima, koji su u međuvremenu uspeli da se vrate u Primeru. Novu sezonu su počeli sa dva remija bez golova, u Đironi i Hetafeu i jednim minimalnim porazom, od Barselone na svom stadionu.

Ronaldo je sa mnogo uspeha nastupao za PSV Ajndhoven, Barselonu, Inter, Real Madrid, Milan i dva kluba iz domovine, Kruzeiro i Korintijans, u kome je i završio karijeru. Za reprezentaciju Brazila dao je 62 gola na 98 nastupa.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC