• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arnautović blistao u Liverpulu!

Autor mondo.rs

Najbolji igrač Vest Hema doneo ekipi prvu pobedu ove sezone.

Vest Hem je čekao i dočekao!

Marko Arnautović, austrijski reprezentativac srpskog porekla, odigrao je sjajan meč na "Gudison parku" i golom i asistencijom poveo ekipu ka prvom trijumfu ove sezone.

Vest Hem - Everton 1:3 (1:2)

Dvostruki strelac za "čekićare" bio je Andrij Jarmolenko i njegovi hici uveli su goste u pravi ritam protiv nesigurne odbrane domaćina. Ukrajinac je prvi put iskoristio tačan Arnautovićev pas u 11. minutu, potom je snažnim udarcem u 31. minutu postavio 0:2 i najavio trijumf, koji se i dogodio.

"Karamele" su uzvratile u nadoknadi prvog dela, golom Gilfija Sigurdsona glavom, ali je u 61. minutu Arnautović otklonio sve dileme oko epiloga svojim trećim golom ove sezone.

Raznovrsno krilo iz Beča postiglo je više od polovine pogodaka Vest Hema u takmičarskoj 2018/19, a posebno ga inspirišu mečevi na strani. Statističari su izračunali da je učestvovao u 12 golova na poslednjih 11 gostovanja u Premijer ligi!

Vest Hem je konačno ostvareno pobedom napravio veliki skok sa začelja tabele, dok je Everton ostao tačno u sredini, na desetom mestu, sa šest osvojenih bodova.

Nažalost, nije sve bilo idealno za Marka ovog popodneva, jer je morao da napusti igru u 64. minutu, žaleći se na "bol ispod kolena".

Ipak, on nije delovao previše zabrinut dok je objašnjavao šta je razlog izmene, pa je moguće da neće pauzirati i da će biti spreman da sledeće nedelje igra u velikoj utakmici protiv Čelsija.

Jasno je koliko bi u suprotnom njegov tim bio oslabljen.

Pogledajte tabeli i pročitajte sve rezultate 5. kola Premijer lige.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC