• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Napadač Slobode: Atmosfera u ekipi je perfektna

Autori mondo.ba Autori Fena

"Svakako da dolazimo veseli na trening, a pozitivni i raspoloženi idemo sa treninga", napadač tuzlanskog tima Antonio Vidović.

Osvojiti bod protiv Željezničara na Grbavici za svaku ekipu bi trebao biti uspjeh, ali nakon sinoćnje utakmice „plavih“ i tuzlanske Slobode, ostaje utisak da su izabranici trenera Zlatana Nalića mogli i do cijelog „plijena“.

U Slobodi su posebno nezadovoljni suđenjem.

"Mislim da smo čitavu utakmicu kontrolirali igru i u većem dijelu bili smo bolja ekipa. Da nije bilo grešaka sudije, vjerujem da bismo sa 'Grbavice' odnijeli tri boda i bilo bi zasluženo", ističe napadač tuzlanskog tima Antonio Vidović.

Šef stručnog štaba, Zlatan Nalić, preporodio je ekipu Slobode. U devet utakmica od dolaska na Tušanj, njegov tim primio je samo dva gola, od kojih jedan "nesrećni" protiv Sarajeva.

Nalić je upisao pet pobjeda, dva remija i dva poraza, a u medijima je izjavio da „igrači Slobode na treninge dolaze i odlaze s pjesmom“, ilustrujući pozitivnu atmosferu koja vlada u taboru tuzlanskog premijerligaša.

"Trener ništa nije pogrešno rekao tom izjavom. Svakako da dolazimo veseli na trening, a pozitivni i raspoloženi idemo sa treninga. Atmosfera je perfektna u svlačionici i dišemo svi kao jedno tijelo. Zato i pokazujemo veliku borbenost i dobru igru na utakmica", zaključio je Vidović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC