• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Škotski hit zaustavio Džerardov Rendžers

Autor mondo.rs

Ekipa engleskog menadžera doživela neprijatan kiks na gostovanju povratniku u tamošnju Premijer ligu.

Iako je sezonu počeo sjajnom evropskom epizodom i povratkom u grupnu fazu Lige Evrope posle mnogo godina, Glazgov Rendžers prolazi kroz krizu, prvu u mladoj menadžerskoj karijeri Stivena Džerarda.

Ekipa slavnog engleskog fudbalera gostovala je u nedelju popodne na stadionu Livingstona i videla zašto je doskorašnji drugoligaš najveći hit Premijer lige Škotske.

Livingston - Rendžers 1:0 (1:0)

Golom napadača iz Angole, Dolija Menge, domaćin je na stadionu od 9.500 mesta ostvario najveću pobedu i zauzeo visoko drugo mesto na tabeli, odmah iz Hartsa i sa istim brojem bodova kao Hibernijan.

Džerardov tim odigrao je na teškom gostovanju najlošije ove sezone i porazom pao na šesto mesto tabele (sa 11 bodova), uz dva boda manje od petoplasiranog šampiona - Seltika.

Livingston se ove sezone vratio u Premijer ligu posle 12 godina, a poslednji prvenstveni trijumf protiv Rendžersa ostvario je pre 16 sezona.

Jedini dosadašnji ligaški poraz Rendžers je doživeo upravo u duelu protiv branioca titule, u velikom derbiju (0:1), ali je u međuvremenu trijumfima protiv Dandija, Sent Džonstona i Ejr junajteda nagovestio konstantnu formu, koju ipak još nije dostigao.

U međuvremenu, Džerardov tim je u 1. kolu Lige Evrope odigrao nerešeno protiv Viljareala u Španiji (2:2), a u četvrtak će kod kuće igrati protiv Rapida iz Beča.

Tabela Premijer lige Škotske: Harts 19, Hibernijan 14, Livingston 14, Kilmanrok 13, Seltik 13, Rendžers 11, Aberdin 9, Sent Džonston 8, Hamilton akademija 6, Madervel 4, Sent Miren 4, Dandi 3.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC