• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džeko: Dobro je bilo, ali može Roma i bolje

Autor mondo.ba

Napadač "vučice" Edin Džeko smatra da je Roma mogla bolje da startuje u novoj sezoni, ali i izrazio uvjerenje da će sve krenuti na bolje nakon "petarde" protiv Viktorije iz Plzenja u Ligi šampiona (5:0).

Kapiten Bosne i Hercegovine zabilježio je het-trik protiv češkog kluba i to drugi put u karijeri i bio je najzaslužniji za ubjedljivu pobjedu Rimljana, a u strijelce su se još upisali Turčin Čengiz Under i mladi Holanđanin Džastin Klajvert.

"Nismo dobro počeli sezonu kao ekipa", izjavio je Dzeko, koji je prije sinoćnjeg duela na "Olimpiku" postigao samo jedan pogodak.

POVEZANE VIJESTI

"Očigledno nisam postigao golova koliko sam htio. Međutim, ovaj meč je bio dobar i za mene i za tim. Samo moramo da nastavimo ovako jer vjerujem da ovo nije naš maksimum. Može Roma mnogo bolje", prenijeli su italijanski mediji.

Roma je sinoć osvojila prva tri boda u elitnom evropskom takmičenju, s obzirom da je u prvom kolu poražena od Reala u Madridu (3:0). Nakon neuspjeha na "Santijago Bernabeu", rimski tim je krenuo uzlaznom putanjom i zabilježio tri vezana trijumfa - Frozinone (4:0), Lacio (3:1) i Viktorija Plzenj (5:0).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC