• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević imao "deža vi": Sad da se resetujemo

Autor mondo.rs

"Voleo bih da to znam unapred, pa bih tako i sastavio tim", poručio je Milojević nakon trijumfa u Gornjoj Varoši.

 Vladan-Milojevic-izjava-posle-Zemun-Zvezda-1-2-Imao-sam-deza-vi-da-se-resetujemo Izvor: MN Press/MONDO

Teže nego što se očekivalo Crvena zvezda došla je do "čitavog plena" u Gornoj Varoši, pa je tek u nadoknadi vremena postigla pobedonosni gol preko Marka Marina (2:1).


Sa ta tri boda šampioni Srbije ponovo su se udaljili na sedam bodova prednosti u odnosu na Partizan i mirno odlaze na dvonedeljnu pauzu u prvenstvu zbog obaveza reprezentaticija u UEFA Ligi nacija koja sledi.

Ovo je bio drugi trijumf Vladana Milojevića na gostovanju Zemuncima, takođe teško izvojevan kao i prošlog oktobra kada je Ričmond Boaći odlučio u 82. minutu.

Toga se prisetio i trener Zvezde...

"Ovu utakmicu kao da sam već doživeo prošle godine kada je Boaći pred kraj postigao gol. Zemun je prava takmičarska ekipa i trener Kruščić radi izvanredan posao uz plejadu mladih igrača.
Imali smo problema, znali smo da imaju ubitačnu kontru pogotovo po levoj strani. Da je Zemun dao još jedan gol na 1:0, imali bismo velikih problema da se uopšte vratimo u meč", istakao je Milojević i poželeo sreću kolegi iz Zemuna, a potom dodao:


"Uspeli smo, uz malo i sreće, da izjednačimo u poslednjem minutu prvog poluvremena. Imali smo ceo drugi deo i pokušavali smo svim raspoloživim snagama da dođemo do drugog pogotka. Hteo bih da kažem da smo za taj gol možda bili bolji. Dobro je što predstoji pauza, da se momci odmore, iako ću imati gro prvotimaca u reprezentaciji, a oni su i fizički i psihički na nekom minimumu, ali šta da radimo".

Milojević je dodao i da će predstojeća pauza dobro doći njegovim igračima da se "resetuju", ali je svestan da uprkos dobrim rezultatima u šampionatu u poslednje vreme - igra nije bila na vrhunskom nivou.

"Uvek je dobro u fudbalu da imate rezultate koji vas prate i kada ne igrate dobro. Neki put igrate dobro, a ne dođu rezultati... Evidentno je da smo i dominirali, imali i šanse, ali radićemo na onome što nije bilo dobro", naveo je trener Zvezde.

Kao po običaju, Milojević nije želeo da ističe pojedince, iako je Marinova snalažljivost u nadoknadi vremena donela tri boda njegovoj ekipi.

"Neko iskoči danas, neko ima slabiji dan, voleo bih da to znam unapred, pa bih tako i sastavio tim. Imamo igrače kojima predstoje i duga putovanja sa reprezentacijama, a voleo bih da se svi dobro odmore, da budu sa porodicama i da se vrate sveži", zaključio je on.

Pratite nas i na Instagram profilu Mondo sport.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC