• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hamšik: Mogli bi nas koštati bodovi iz Beograda

Autor mondo.ba

Fudbaler Napolija Marek Hamšik dao intervju za slovačke medije u kojem se osvrnuo i na remi Napolitanaca sa Crvenom zvezdom u Beogradu.

 Marek Hamšik Napoli - Mogli bi nas koštati bodovi protiv Crvene zvezde Izvor: MN PRESS

Reprezentativca Slovačke sa svojim zemljacima je na pripremama za nastavak takmičenja u Ligi Nacija, ali je u intervjuu za slovačku Pravdu mnogo više od predstojećeg duela protiv rivala, selekcje Češke govorio o Napoliju.

Hamšik je uvjeren da njegova ekipa može da se nosi sa sedmostrukim šampionom Italije, Juventusom u novoj trci za Skudeto.

"Serija A je jedna od najboljih liga na svijetu. Nije to samo zbog juventusa, tu su i druge jake ekipe poput Rome, dva milanska klua, liga je vrlo izjednačena. Juve je jači, ali nisu nepobjedivi. Možemo da se borimo sa njima i nadam se da ćemo ih stići do kraja sezone", rekao je Hamšik.

Samopouzdanje Napolitanaca popravila je pobjeda Liverpulom 1:0 na stadionu San Paolo.

Sve utakmice Liga šampiona možete ekskluzivno da pratite na TV Arenasport.

"Liverpul je nevjerovatno jak u napadu, a mi im nismo dozvolili niti jedan šut u okvir gola. To dovoljno govori o tome koliko smo dobro odigrali“.

Hamšik se potom osvrnuo na duel sa Crvenom zvezdom u Beogradu, koji bi mogao da odredi sudbinu Napolitanaca u grupnoj fazi Lige Šampiona.

"Nažalost, nismo uspjeli da dođemo do pobjede u prvom kolu protiv Crvene zvezde u Beogradi i ta dva boda koja smo ispustili bi nas mogla skupo koštati na kraju grupne faze“, rekao je kapiten Napolija.

Slovački reprezentativac je ipak uvjeren optimista pred duel Napolija i Pari Sen Žermena, koji je na programu 24. oktobra u Parizu.

"Kao i Liverpul oni imaju ogroman potencijal u napadu. Mi znamo protiv koga i kako treba da igramo, ali prije toga imamo i utakmicu Serija A (Udineze op.a.)“, rekao je Hamšik.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC