• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milan "s mašnicom" vraća skupi promašaj Čelsija

Autor mondo.rs

Nije ni dva meseca proveo Bakajoko na severu Italije...

Monako je u prethodnih nekoliko godina "izbacio" veliki broj fantastičnih fudbalera, odlično je naplatio i njihove transfere, a utisak je da je Čelsi jedini koji je imao krivu procenu...

"Plavci" su prošlog leta prodali Nemanju Matića u Mančester junajted za 40 miliona evra i za isti novac angažovali šest godina mlađeg Timuea Bakajoka, ali već sada je utisak da je to bio jedan od većih promašaja tima sa "Stamford bridža".

Visoki vezista nije mogao da uhvati "ritam" Premijer lige, lako je gubio duele i ostajao bez lopte u najopasnijim zonama terena, a nije mogao da odgovori zahtevima "Saribola".

Novi menadžer Čelsija insistira na bržoj igri s tehnički potkovanim fudbalerima, a kako se Bakajoko nije u tom segmentu igre nije popravio tokom leta - Mauricio Sari je dao "zeleno svetlo" za njegovu pozajmicu i prosledio ga Milanu.

Ipak, čini se da se neće dugo zadržati ni na severu Italije...

Kako prenosi "Korijere delo Sport", Milan je blizu odluke da raskine ugovor o jednogodišnjoj pozajmici već ove zime pošto se Bakajoko nije dobro pokazao, a igrač će ipak dobiti šansu da se pokaže i "kupi" poverenje Đenara Gatuza.

Nezvanični rok  "da se pokaže" je narednih šest utakmica, a videćemo da li će Bakajoko pokazati bolje partije od onih koje ima u dosadašnja 262 minuta u dresu "rosonera".

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević


Bakajoko je četiri puta ulazio sa klupe u Seriji A, dok je odigrao dva čitava meča u Ligi Evrope protiv Didelanža i Olimpijakosa, ne toliko kvalitetno da bi u potpunosti opravdao očekivanja Gatuza - koji je igrao baš na njegovoj poziciji.

Zanimljivo je da je "Rino" od dolaska Bakajoka kritikovao Francuza za koga je tokom priprema rekao da mora da nauči da "primi loptu", kao i da se "bolje pozicionira u duel igri".

Kako to Čelsi nije video prilikom kupovine?

Pratite nas i na
Instagram profilu Mondo sport.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC