• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klop "proklinje" FIFA pauzu: Mane, Keita, Van Dajk...

Autor mondo.rs

Najgore je prošao Gvinejac koga su saigrači izneli sa terena...

Samo što se oporavio Džejms Milner - koji će biti spreman za duel sa Crvenom zvezdom u 3. kolu Lige šampiona - nekoliko loših vesti za Jirgena Klopa.

Njegovi igrači bili su izloženi "batinama" tokom FIFA reprezentativne pauze, pa su neki obnovili povrede, neki su zadobili nove, a neki nisu odmorili iako im je to bilo potrebno.

Njegov "glavni šraf" u odbrani Virdžil van Dajk insistirao je na tome da igra za reprezentaciju Holandije protiv Nemačke (3:0) uprkos tome što ima dva slomljena rebra (!?), Mohamed Salah je zadobio udarac igrajući za Egipat protiv Svazilenda (2:0), ali je iz kluba saopšteno da će njih dvojica biti na raspolaganju za meč protiv Hadersfilda za vikend.

Situacija sa Sadijom Maneom i Nabijem Keitom nije tako pozitivna.

Mane je igrajući za reprezentaciju Senegala polomio palac leve ruke i videćemo koliko će ga ta povreda ometati da igra fudbal, dok se sumnja da je Keita prošao najgore nastupajući za Gvineju protiv Ruande.


Prema informacijama iz Engleske, Keita je zadobio povredu prepona, a saigrači su ga izneli sa terena pošto na utakmici medicinsko osoblje nije imalo nosila.

Odlični vezista koga je Liverpul doveo iz Lajpciga se povredio još u prvom poluvremenu, a zamenio ga je Sejduba Suma, doskorašnji fudbaler Partizana.

Videćemo da li će pomenuti fudbaleri nastupati za Liverpul u meču protiv Crvene zvezde u okviru 3. kola Lige šampiona koje je na programu u narednu sredu na "Enfildu" (21.00), uz direktan prenos na TV Arena Sport 1 na mts tv.

Pratite nas i na Instagram profilu Mondo sport.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC