• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bešiktaš već nezadovoljan Karijusom?

Autor mondo.rs

Turski klub nije impresioniran golmanom Lorisom Karijusom i vratio bi ga u Liverpul, nezvanične informacije iz Turske i Engleske.

Loris Karijus je najveći krivac što je Liverpul igrao podređenu ulogu u finalu Lige evropskih šampiona protiv Real Madrida i svojim intervencijama je praktično poklonio ttulu "kraljevskom klubu".

Dobijao je i bolesne pretnje smrću i bilo je jasno da se neće zadržati u Liverpulu, koji je u međuvremenu doveo Alisona i prosledio je Karijusa na pozajmicu u turski Bešiktaš.

Ali, prema nezvaničnim informacijama, samo tri meseca nakon potpisa na dvogodišnju pozajmicu, Bešiktaš je procenio da je Karijus bio greška.

Karijus je napravio nekoliko krucijalnih grešaka u pojedinim mečevima, poput one u meču Lige Evrope protiv Malmea, pa su u turskom klubu izgubili strpljenje i sad bi da ga vrate Liverpulu već u januaru, a da umesto njega uzmu krilnog napadača, Belgijanca Divoka Origija, koji je samo tri puta ove sezone nastupio za Liverpul (protiv Napolija, Crvene zvezde i Hadersfilda).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC