• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žigić: Nisam ludi da idem u Sosijedad!

Nikola Žigić je u nemilosti Ronalda Kumana, ali kaže da ne želi da ode iz Valensije. Real Sosijedad kao opcija? Ni u ludilu, kaže visoki napadač.

 Žigić: Nisam ludi da idem u Sosijedad!  Izvor: MONDO

Srpski reprezentativac Nikola Žigić koji priliku u Valensiji dobija na kašičicu odbacio je mogućnost da pređe u redove španskog drugoligaša Real Sosijedada izjavivši da bi prelazak u taj klub bio ravan ludilu.

Za Žigića koji je nedavno proglašen za “najgore pojačanje” u Primeri ove sezone već duže vreme je zainteresovan španski drugoligaš Real Sosijedad, koji bi sledeće sezone opet mogao da igra u Primeri.

Ipak napadač Valensije je istakao je da želi da ostane na Mestalji i da se nada da će konačno razgovarati sa trenerom Ronaldom Kumanom kako bi mu on rekao šta od njega očekuje.

"Real Sosijedad je veliki klub sa sjajnom istorijom i (Andrija) Delibašić i (Darko) Kovačević su mi o njima rekli sve najbolje ali preći iz Valensije u Real Sosijedad bilo bi ravno ludilu", rekao je Žigić.

"Kuman mi podmeće nogu"

Napadač reprezentacije Srbije rekao je da uopšte i ne pomišlja na prelazak u Sosijedad i da ga interesuje samo uspeh sa Valensijom.

Žigić je rekao da u dosadašnjem delu sezone nije mogao da dodje do izražaja jer mu trener Ronald Kuman nije dopustio da "pokaže šta zaista zna".

Iako je na jednom okupljanju reprezentacije u Kovilovu, rekao da ima dobru saradnju sa Kumanom, očigledno je da su u međuvremenu odnosi Holanđanina i Srbina, najblaže rečeno, loši.

"Razočaran sam jer želim da klubu dam svoj maksimum, a u tome sam sprečen. U decembru sam imao razgovor sa Kumanom i tada sam dobio uveravanja da će mi se pružiti šansa da pokažem svoje kvalitete. Od toga nije bilo ništa". Da li ću da igram - to je trenerov izbor, ali ne razumem da u decembru budem u njegovim planovima, a nakon toga četiri sedmice provedem na tribinama", rekao je Žigić i dodao da od Kumana očekuje da mu objasni situaciju i kaže šta od njega očekuje.

Bivši igrač Crvene zvezde rekao je da za razliku od drugih klubova u kojima je igrao smatra da u Valensiji nije uopšte napredovao.

"Mnogo sam naučio dok su me trenirali Slavoljub Muslin, Ljupko Petrovic i Valter Zenga, kao i u Rasingu, ali mislim da ovde nisam baš mnogo toga naučio", rekao je Žigić, dodavši da je ipak zadovoljan što je došao u ovako veliki klub i da veruje da može da uspe na "Mestalji".

"Bilo je dobrih i loših stvari. Nekada smo igrali dobro, nekada skroz loše. Što se mene tiče, zadovoljan sam svojom igrom u ovih nekoliko utakmica u kojima sam igrao", rekao je srpski reprezentativac.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC