• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači Rendžersa spasili fudbalera Čelsija

Navijači Glazgov Rendžersa pritekli u pomoć fudbaleru Čelsija koji se onesvestio na aerodromu u Lisabonu.

 Navijači Rendžersa spasili fudbalera Čelsija  Izvor: MONDO

Grupa navijača Glazgov Rendžersa kvalifikovala se za nagradu humani potez godine, jer su na aerodromu u Lisabonu, gde su došli na revanš meč četvrtfinala Kupa UEFA protiv Sportinga, spašavali život desnom beku londonskog Čelsija, Portugalcu Paulu Fereiru koji je kolabirao.

Fereira se jednostavno srušio dok se fotografisao sa navijačima Rendžersa, koji su ga zamolili za sliku za uspomenu. Navijači su brzo reagovali i ukazali mu prvu pomoć.

Jedan navijač ispričao je kako je pritekao fudbaleru u pomoć i naveo da mu je pomoglo znanje koje je stekao u izviđačima.

"Došao je sebi posle par minuta i rekao nam je da se onesvestio jer ništa nije jeo tog celog dana. Rekao nam je da je osetio mučninu još dok je izlazio iz svog aviona. Ispratili smo ga do izlaza kako bismo se uverili da je sa njim sve u redu. Ispred zgrade su ga dočekali supruga i sin. Isplatilo se to što sam pre 30-ak godina bio u izviđačima. Sve u svemu, bio je to uzbudljiv početak našeg boravka u Lisabonu", rekao je taj navijač Rendžersa.

Fereira nije igrao u revanš meču četvrtfinala Lige šampiona između Čelsija i Fenerbahčea u Londonu, koji je londonski klub dobio 2:0 i plasirao se u polufinale najjačeg evropskog klupskog takmičenja. Ipak, viđen je u gradu kako sa ostalim saigračima slavi do tri sata ujutro.

Portugalski fudbaler došao je u Čelsi iz Porta 2004. godine za 13 miliona funti. U januaru je potpisao novi petogodišnji ugovor sa klubom sa Stamford bridža.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC