• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JOJ!

Autor mondo.rs

Miloš Jojić retko igra i još ređe startuje u Turskoj ove godine, a kada je dobio priliku u Kupu... nije se proslavio.

Posle pet sezona u Nemačkoj, Miloš Jojić (26) preselio se prošlog leta u Tursku i u transferu vrednom oko dva miliona evra pojačao redove Bašakšehira.

Trener aktuelnog lidera turske Superlige, Abdulah Avdži, uvrstio je srpskog vezistu u startnih 11 za prvi meč sezone, 12. avgusta, u kom je klub iz Istanbula savladao Trabzonspor 2:0, ali ga je od tada sporadično uvodio sa klupe - ukupno sedam puta za svega 116 minuta na terenu.

Prva utakmica Bašaka u nacionalnom Kupu bila je prilika da Avdži isproba "drugopozivce", Jojić se našao među starterima u sredu uveče na "Fatih Terim" stadionu u Adani i... promašio naizgled nepromašivo u kontri u 31. minutu pri rezultatu 0:0.


Domaćin, 14. na tabeli druge lige sa dva boda više od timova ispod crte, poveo je u 51. minutu kada je Orhan Tasdelen bio precizan sa bele tačke.

Avdži je nedugo potom zamenio bivšeg fudbalera Partizana, a šansu dobio dve godine mlađi napadač iz Bosne i Hercegovine, Rijad Bajić.

Umesto golova navijači lokalnog drugoligaša videli su dvostruko isključenje desetak minuta pre kraja kada su zbog fizičkog sukoba u svlačionice morali Hamidu Traore i Manuel Da Kosta.

U igri 10 na 10 bolje se snašao trećeplasirani tim turskog prvenstva iz prošle sezone i učesnik Lige Evrope, koji je izjednačio sa bele tačke u 85. minutu preko još jednog reprezentativca BiH, Edina Višće.

Revanš šesnaestine finala Kupa zakazan je za 18. decembar u Istanbulu, u kom je Bašakšehir (30 bodova) prošlog vikenda doživeo šokantan poraz od Sivaspora (0:1) i smanjio prednost nad drugoplasiranom Kašimpašom (26), Bešiktašom (24) i Galatasarajem (24).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC