• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Egoista Leman opet grmi

Jens Leman ne može da shvati zbog čega na golu Arsenala iz utakmice u utakmicu stoji Manuel Almunija, a ne on.

 Egoista Leman opet grmi Izvor: MONDO

Nemački veteran među stativama Jens Leman oduvek je mislio da je najbolji na svetu. Zato će sa njim imati problema svako ko mu se ispreči na putu do mesta u prvom timu.

Tako je bilo sa Oliverom Kanom u nacionalnom timu, a tako je i u Arsenalu sa menadžerom Arsenom Vengerom i Špancem Manuelom Almunijom, koje Leman smatra odgovornim što su "tobdžije" ispale od Liverpula u četvrtfinalu Lige šampiona.

"Za mene lično taj poraz predstavlja tragediju, naročito jer mi nije dozvoljeno da ga sprečim. Želeo sam da osvojimo Ligu šampiona, a kada pomislim da neću dobiti tu šansu, dođe mi da poludim. A znao sam da će biti tako čim me je Venger sklonio iz tima posle 0:0 sa Milanom", rekao je Leman u intervjuu nemačkom magazinu "Kiker".

Nekadašnjem golmanu Šalkea i Borusije iz Dortmunda nije jasno na osnovu čega se Venger odlučuje za Almuniju, a njega smešta na klupu za rezerve.

"Teško je kada ne branite, dok onaj kom ste rezerva uopšte ne briljira na golu. Čekam da mi moje mesto bude vraćeno i ljut sam što je ispred mene neko ko nije redovno branio pre nego što je napunio 30 godina".

Leman je u zimskom prelaznom roku odbio da se vrati u Borusiju, misleći da će se ustaliti na golu Arsenala, ali to se - na njegovo zaprepašćenje - nije dogodilo.

"Da mi je trener rekao da će biti tako, onda bih i ja mogao da mu odgovorim i izjasnim se da li sam spreman da budem rezerva. Ne mogu da verujem da je Venger zadovoljan svojim izborom".

On smatra da ni vrhunskim partijama na Evropskom prvenstvu u Austriji i Švajcarskoj neće ponovo postati Arsenalov "broj jedan", jer "ako Venger to nije shvatio do sada, neće ni posle EP".

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC