• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uhapšen Vejn Runi!

Autor mondo.ba

Legendarni engleski fudbaler i član DC Junajteda Vejn Runi uhapšen je zbog opijanja i psovanja krajem prošle godine u Sjedinjenim Američkim Državama, potvrdili su sudski spisi.

Tridesettrogodišnji Runi je prema pisanju američkih medija uhapšen na aerodromu Vašington u Virdžiniji 16. decembra i pušten je istog dana na slobodu bez plaćene kaucije, prenio je "ABC".

Nekadašnji kapiten Engleske i Mančester junajteda, koji je doputovao iz Saudijske Arabiju, platio je kaznu od 25 dolara za kršenja zakona o psovanju u Virdžiniji.

Preciznije, člana četiri ovog zakona koji kaže da ako neko psuje ili je pijan u javnosti, ili ako je pod uticajem droga ili nekog drugog sredstva, smatraće se krivim za prekršaj.

Runijev klub DC Junajted se tim povodom kratko oglasio u saopštenju i potvrdio da je svjestan da vijesti ukazuju na Runijevo hapšenje u decembru.

"Razumijemo interesovanje medija za ovo pitanje, ali vjerujemo da je to Vejnova privatna stvar koju će DC Junajted interno istražiti. Nemamo više komentara", saopštio je Runijev klub.

Runi inače živi u Vašingtonu nakon što je u julu potpisao troipogodišnji ugovor za američki klub u kojem je proglašen za najkorisnijeg igrača i dobitnika "zlatne kopačke" u 2018. godini sa 12 pogodaka iz 21 utakmice.

Podsjetimo, ovo nije prvi put da Run ima problema sa alkoholom...

U septembru 2017. godine je takođe uhapšen i to od engleske policije u Češajeru jer je vozio u alkoholisanom stanju, a u tom periodu je igrao za Everton. Priznao je tada krivicu, kažnjen je sa 170 evra uz zabranu vožnje od dvije godine i sto sati društveno korisnog rada.

Osim toga, klub iz Liverpula ga je sankcionisao dodatno i to veoma "paprenom" sumom od 300.000 funti.

U karijeri je Runi postigao više od 250 golova otkako je kao 16-godišnjak debitovao za "karamele" prije transfera u Mančester junajted.

Takođe je i najbolji strijelac u reprezentaciji Engleske sa 53 pogotka i drugi igrač sa najviše nastupa za "Gordi Albion" (120). Zvanično se oprostio od nacionalnog tima u novembru prošle godine na "Vembliju" protiv SAD-a.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC