• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tužna vijest: Prekinuta potraga za Salom i pilotom

Autor mondo.rs

Svjetski mediji prenose da su spasilačke službe obustavile potragu za nestalim avionom u kom je bio argentinski fudbaler.

Ono čega su se svi pribojavali, dogodilo se u četvrtak popodne. Potraga za nestalim avionom u kom je bio 28-godišnji argentinski fudbaler Emilijano Sala je obustavljena.

Ovu tužnu vijest saopštila je policija Gernzija, ostrva u Lamanšu između obala Francuske i Engleske.

"Prošla su 24 sata kontinuirane potrage, a ukupno 80 sati moj tim je u tri aviona i pet helikoptera nadlijetao oblast, neke dijelove i više puta. U potragu su bila uključena i dva spasilačka čamca, kao i nekoliko brodova i ribaskih čamaca koji su nam pomagali. Proučavali smo i satelitske snimke, ali nažalost nismo uspjeli da nađemo bilo kakav trag aviona, pilota ili putnika. Šanse da ima preživjelih u ovakvoj situacij su izuzetno male", izjavio je kapetan Dejvid Barker, a prenosi "Gardijan".

"Iako potraga više nije aktivna, ovaj incident ostaje otvoren i tražićemo od svih brodova i aviona u području nesreće da jave ukoliko primjete bilo šta sumnjivo", dodao je kapetan.

Nestali avion vozio je Emilijana Salu u Kardif, gdje je trebalo da se pridruži istoimenom klubu poslij transfera iz francuskog Nanta. Posljednji put avion je na radaru bio u ponedjeljak uveče.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC