• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srnić sanja Španiju: Možda mi se i ostvari...

Autor mondo.rs

Krilni fudbaler Crvene zvezde velika je želja Las Palmasa, ali i dalje se ne zna hoće li promeniti klub.

 Slavoljub Srnić o transferu u Las Palmas Izvor: MONDO/J. Terzić

/Od novinara MONDA iz Antalije/

I pre godinu dana u ovo vreme pričalo se o mogućem odlasku Slavoljuba Srnića iz Crvene zvezde. Pouzdano krilno, "vojnik" Vladana Milojevića još iz omladinskog tima, a potom i Čukaričkog, odlučio je tada da, ipak, produži ugovor i ostane još neko vreme među crveno-belima. 

Donelo mu je to učešće u Ligi šampiona sa voljenim klubom, ali odlazak je sada ponovo aktuelan. 

"Ljudi u klubu sigurno imaju više informacija od mene. Postoji neko interesovanje, videćemo šta će biti, do 31. januara je sve otvoreno. Što se mene tiče, koncentrisan sam na ekipu i ne razmišljam mnogo o tome", izjavio je 27-godišnji Šapčanin u razgovoru sa novinarima u turskoj Antaliji, gde se srpski šampion priprema za prolećni deo sezone.

Kao što smo pomenuli, slična situacija bila je i prošle sezone u ovo vreme, na istom mestu.

"Tačno, imao sam neku priču koja na kraju nije završena tako da i sada nemam šta mnogo da pričam o tome", pokušao je Srnić da skrati razgovor na temu transfera.

Iako je imao još šest meseci do isteka ugovora i letos mogao da ode kao slobodan igrač, Srnić je odlučio da potpiše nov i omogući klubu da zaradi njegovom prodajom.

"Nije mi žao što nisam otišao, čak je i bolje što sam ostao jer sam igrao sa Zvezdom Ligu šampiona i pobedio Liverpul", konstatovao je sa osmehom na licu.

Ponovo je u istoj situaciji, kada može da pregovara sa zainteresovanima i na leto napusti Crvenu zvezdu bez obeštećenja...

"Pričali smo i o produžetku ugovora, videćemo šta će biti...Imao sam već mogućnost da odem kao slobodan igrač, ali odlučio sam da produžim ugovor i ne kajem se zbog toga".

Tvrdi Srnić da ne oseća pritisak zbog neizvesnosti hoće li ostati ili otići, niti zbog dolaska Erika Jirke iz Spartak Trnave, čime je dodatno pojačana konkurencija na krilnim pozicijama.

"Jeste, ima nas dosta, ali valjda me dovoljno poznajete i znate da se ne plašim nikoga. Šef će na kraju odlučiti ko će igrati".

Pošto je Las Palmas opet aktuelan kao potencijalni kupac (navodno za 250.000 evra, otkrio nam je Srnić da bi rado otišao u toplije krajeve...

"Oduvek sam sanjao da igram u Španiji i eto, možda mi se i ostvari. Bila je i letos priča oko odlaska u Las Palmas".

"Ako odem, tražiću Zvezdi da mi ostave šampionsku medalju. Nismo je još osvojili, ali imamo velike šanse. Ne samo za titulu. već i za 'duplu krunu'",
najavio je na kraju razgovora. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC