• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac "glatko" do Antalije, od sutra "vojnički"

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Fudbaleri banjalučkog Borca preko Sarajeva i Istanbula stigli do Antalije, gdje od sutra kreću sa pripremama. "Zbog ovih fenomenalnih uslova, biću rigorozniji nego ikad", poručio im je trener Darko Vojvodić.

 Ekspedicija FK Borac stigla u Antaliju (FOTO, VIDEO) Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Ekspedicija Borca oko 21 čas po lokalnom vremenu stigla je u Antaliju, gdje će provesti narednih 12 dana na pripremama za nastavak sezone.

Put je crveno-plave vodio prvo autobusom do Sarajeva, a potom su Banjalučani avionom uz transfer u Istanbulu stigli do krajnjeg odredišta.

Iako je putovanje trajalo skoro 14 sati među fudbalerima Borca vladala je odlična timska atmosfera, pa i među onima koji su prvi put letjeli.

Naime, "vatreno krštenje" na nebu imalo je nekoliko prvotimaca i nekoliko juniora. Jedan od njih je i Demir Jakupović, koji je za nas podijelio svoje utiske.

Nakon dolaska u Antaliju ekspedicija Borca smjestila se u luksuzni hotel "Titanik", koji će biti njihova baza, međutim, svi u taboru jesenjeg prvaka RS svjesni su da će mnogo više vremena provesti na fudbalskim terenima.

To je najavio i šef stručnog štaba Darko Vojvodić istakavši da neće tolerisati na najmanji znak nediscipline ili nezalaganja.

"Momci su put prošli odlično, stigli smo na vrijeme i iskoristićemo veče da se odmorimo. Već sutra smo u pola 10 na treningu, u pola 4 smo na treningu, okrećemo se pripremama zbog čega smo i došli. Ovaj ogroman i prelijep hotel za nas može biti smao dodatni motiv da što više radimo. Došli smo da iskoristimo ove terene i to ćemo i uraditi. To da li će se neko ovdje provoditi vidjećete i sami", rekao je Vojvodić, a onda istakao:

"Biću rigorozniji nego ikad, baš zbog svega ovoga i svih uslova koje imamo. Nikome ništa neću da oprostim"!

Na prvom sastanku sa ekipom trener Borca poručio je prije svega novajlijama u ekipi na veličinu kluba u koji su došli i da će moći dati i više od sto odsto da bi se izborili za mjesto u ekipi.

"Oni moraju da znaju da smo mi ovdje od raspada napravili nešto, da smo se borili za ovaj klub onako kako znamo i umijemo. Svi koji su došli nisu došli da ožive karijeru ili da im ovo bude usputna stanica nego da nam pomognu da uđemo u Premijer ligu BIH i da tamo budemo značajan faktor. Nemam problema ni sa kim, igrači koji su došli su odlični, ali oni moraju da nastave u ritmu u kom smo započeli - borbeno i do krajnjeg maksimuma", rekao je Vojvodić.

On se još jednom osvrnuo na odlične uslove i odličnu organizaciju putovanja u Antaliju tokom današnjeg dana.

"Kada osjećate kao igrač da ste u pravom klubu, kao što jesmo pravi klub to je sjajno. Sve zasluge predsjedniku vici Zeljkoviću i to nije kurtoazija, već ako treba ponavljaću stalno, jer je učinio mnogo za nas. Bilo mi je drago vidjeti sve danas kako je organizovano, ponosan sam i inače na svoje igrače i sve što smo uradili. Ali ništa nismo uradili, sada se ništa prošlo ne važi, na ljeto se sabiraju utisci, na ljeto se sabira. Mi moramo da budemo prvi zbog armije navijača, zbog svega ovoga, zbog nas samih i svega drugoga. Obećavam da će ova ekipa bii besprijekorno spremna", poručio je Vojvodić.

Fudbaleri Borca sutra od 9.30 odradiće prvi trening, u 15,30 drugi, a jedna grupa radiće u teretani.

Izvor: MONDO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC