• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodićev "Boško Buha" - Svi ste pregledani!

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Kada Darko Vojvodić svojim saradnicima uveče kaže "Boško Buha" njegovi igrači sutra neće biti srećni.

 Borac u Antaliji - Bosko Buha - Svi ste pregledani Izvor: MONDO - Goran Arbutina

Fudbaleri Borca navikli su na težak rad na pripremama, ali nikada im nije ugodno čuti da je danas "suvi" trening.

Kao što je i običaj, najmlađi u ekspediciji Borca zaduženi su da nose opremu i rekvizite za trening na pripremama u Antaliji i tu obavezu revnosno ispunjavaju, međutim, ponekad im osnovno "sredstvo za rad" - fudbalska lopta nije potrebna.

Upravo tako bilo je u subotu ujutro, kada je šef stručnog štaba zakazao svoj prepoznatljivi kondicioni trening, kojem je dao ime "Boško Buha".

"Bacam im bombe", kratko nam je objasnio veče prije treninga tokom dogovora sa svojim saradnicima.

Raspoloženje po dolasku u trening centar bilo je na visokom nivou, međutim, nakon što su se igrači podijelili u grupe i krenuli sa glavnim dijelom treninga, raspoloženje je krenulo da pada. Od umora.

Dok je Vojvodić radio sa jednom grupom na poligonu pomoćnik Nemanja Zlojutro radio je na drugom terenu, ali utisak je da je sasvim svejedno kod koga ste.

Ipak, kada "Šef" podvikne to ima posebnu težinu, a Vojvodić u subotu ujutro nije štedio igrače i stavio im je do znanja da ne treba da očekuju da će da popusti.

"SVI STE PREGLEDANI! Baš me briga, ako vam srce otkaže, nisam ja kriv. Svi ste prošli pregled, ajde radi!", povisio je ton Vojvodić.

Neko bi pomislio da su golmani dobro prošli jer su radili odvojeno, ali sa tim se sigurno neće složiti golmani Marko Savatović, Kenan Topolović i Luka Damjanović, jer ih trener golmana Vladimir Damjanić gura do krajnjih granica. 

Tek štoperski tandem Runić - Janičić samo na minut bio je u posebnom, lakšem režimu, jer su greškom umjesto da jedan radi kompletnu seriju u trajanju od minuta radili naizmjenično.

Međutim, kada su to uvidjeli, sljedeću seriju radio je samo Runić, pa je on tako umjesto minut, odradio minut i po naporne vježbe.

Novajlija u ekipi Borca, Nemanja Lekanić, koji je sinoć stigao u Antaliju, odmah je ubačen u "mašinu", a svoj prvi trening odradio je i Stojan Vranješ.

Zbog sitnih povreda danas su pošteđeni Almedin Ziljkić i Aleksandar Pajčin, ali već u poslijepodnevnim časovima ponovno su bili u autobusu kojim su crveno-plavi otputovali na poslijepodnevni trening. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC