• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Terzić: Borjan u Zvezdi do 2023!

Autor mondo.rs

Generalni direkttor Zvezde potvrdio da je s iskusnim golmanom dogovoreno produženje ugovora, tako da "ne mrda" sa "Marakane" uprkos interesovanju.

 Milan-Borjan-ostaje-u-Zvezdi-novi-ugovor-do-2023.-godine Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Crvena zvezda ne menja prvog golmana!

Milan Borjan (30) imao je više ponuda tokom ove zime da promeni sredinu, ali je na kraju odlučio da prihvati novi, poboljšani dugogodišnji ugovor Zvezde, saopštio je Zvezdan Terzić.

"Sa Borjanom je sve dogovoreno i ostaje u Crvenoj zvezdi još četiri i po godine. Ugovor će biti potpisan čim se vratimo u Beograd"
, rekao je generalni direktor Crvene zvezde novinarima tokom opširnog razgovora u Antaliji, a koji ćete u toku sutrašnjeg dana videti na MONDU.

Reprezentativcu Kanade je ugovor isticao na kraju tekuće sezone, s tim da bi se automatski produžio za još jednu godinu ako bi Borjan odigrao makar 66% utakmica - što je sasvim realno da se desi, a s obzirom na partije koje je pružao u dresu Zvezde - jasno je da je klub želeo da ga zadrži i u narednim godinama.

MILAN BORJAN ZA MONDO: O ZVEZDI, ARGENTINI, SRBIJI, KANADI...

Pre njega nove ugovore sa Zvezdom potpisali su i Vujadin Savić i Filip Stojković, dok ponuđene uslove nije prihvatio Nenad Krstičić i iskoristio je klauzulu da pređe u AEK.

Milan Borjan je u Zvezdu stigao u leto 2017. godine iz Ludogoreca, protiv koga je na današnjem prijateljskom susretu poneo i kapitensku traku u prvom poluvremenu, i za to vreme postao je jedan od ključnih igrača u generaciji Vladana Milojevića.

Nametnuo se prvenstveno kao odličan golman, branio je podjednao dobro u Evropi i Superligi, a istovremeno je pokazao i liderske sposobnosti komandovanjem odbranom.

Za Zvezdu je do sada odigrao 75 utakmice, primio je 53 gola, a u čak 39 nije savladan.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC