• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pronađena olupina aviona u kom je bio Sala

Autor mondo.rs

Privatno finansirana "podvodna" potraga dala je rezultate pošto je u Lamanšu pronađena olupina nestalog aviona. Za sada, nisu pronađeni pilot i Sala.

Emilijano Sala i pilot koji je upravljao letelicom "Piper Malibu" vode se kao nestali od 21. januara kada je avion pao u Lamanš na letu Kardif - Nant.

Tri dana kasnije zvanična potraga za njima je obustavljena, da bi ove nedelje bila otpočeta podvodna uz pomoć ronilaca, uz privatni brod sa sonarom, a čitava potraga finansirana je novcem koji je Salina porodica skupila.

Dejvid Mirens, čovek koji je odgovoran za ovu akciju, potvrdio je večeras da je pronađena olupina aviona, dok nestali putnici još uvek nisu.

Porodice pilota fudbalera Emilijana Sale i pilota Dejvida Ibotsona policija je obavestila o razvoju događaja, a u toku sutrašnjeg dana očekuje se i zvanično saopštenje koje će sadržati više detalja o samoj istrazi.

Pojedini mediji preneli su i da su tela Sale i Ibotsona pronađena u blizinu olupine, ali još uvek nema zvanične potvrde te verzije priče.


Trenutno se samo pretpostavlja da nisu preživeli.


Podsetimo, argentinski napadač je briljirao ove sezone u dresu Nanta (14 golova) što ga je preporučilo Kardifu kome je bio neophodan golgeter koji će im doneti opstanak, ali ubrzo nakon što je transfer vredan 17 miliona evra dogovoren - Sala je nestao.

Argentinac je po potpisu ugovora želeo da iz Kardifa stigne u Nant gde je trebalo da se oprosti od saigrača, ali nažalost letelica je završila u Lamanšu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC