• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PSŽ je ranjiv bez Nejmara, Lion pokazao Solskjeru!

Autor mondo.rs

Nije to ni blizu ona ekipa koja je briljirala do februara...

Povreda Nejmara bi definitivno mogla da naopačke "okrene" sezonu PSŽ-u!

Brazilac će zbog povrede metatarzalne kosti stopala van terena biti čak deset nedelja, a već u prvoj ozbiljnijoj utakmici bez njega u sastavu pokazalo se koliko je, i pored odlične "hemije" u timu ove sezone, njihova igra ipak zavisna od najskupljeg fudbalera sveta.

U gostovanju Lionu to je značilo i prvi ovosezonski poraz u Ligi 1, što nikako nije dobar znak za Tomasa Tuhela kome sledi utakmica Lige šampiona protiv Mančester junajteda.

Kada su ih u decembru "izvukli" na žrebu sigurno su se smeškali u Parizu pošto su "crveni đavoli" pod Žozeom Murinjom bili daleko od ozbiljne forme, ali dolaskom Olea Gunara Solskjera - koji je gledao večerašnji meč uživo - šanse Junajteda su rapidno porasle...

LION - PARI SEN ŽERMEN 2:1 (1:1)


Sve je počelo dobro za šampiona Francuske kada je Anhel di Marija u 7. minutu doveo svoj timu u vođstvo, ali za Lion - tim koji je ove godine dobio i Siti - to nije značilo predaju.

Francuski napadač Musa Dembele je glavom u 33. minutu savladao Alfonsa Areolu, i tako možda poručio Tuhelu da je možda bolje da veruje Bufonu, da bi razigrani Nabil Fekir u 49. minutu sa "bele tačke" preokrenuo rezultat, nakon što je Tijago Silva skrivio penal.

DESETA, OLE! SJAJAN SKOR JUNAJTEDA OD ODLASKA MURINJA!

TABELA LIGE 1

PSŽ (-2) 56, Lil 46, Lion 43, Sent Etjen (-1) 37, Monpelje (-1) 36, Strazbur (-1) 35, Rems 34, Nica 34, Ren 33, Marsej (-1) 31, Nim 30, Bordo (-2) 28, Anže 27, Tuluz 26, Nant (-1) 24, Dižon (-1) 20, Kaen (-1) 18, Monako 18, Amjen 18, Gengan (-1) 14.

Daleko od toga da je PSŽ bio loš, raspoloženi za fudbal bili su Mbape i Draksler, ali sama ideja da su na gostovanje došli bez najboljeg igrača - bila je dovoljan motiv Lionu.

U gotovo isto vreme prethodne godine Nejmar je takođe doživeo povredu metatarzalne kosti zbog koje je propustio revanš meč protiv Real Madrida, a PSŽ je taj susret izgubio i završio učešće u toj sezoni Lige šampiona.

Videćemo da li će se istorija ponoviti i protiv Mančester junajteda koji prvi meč protiv PSŽ-a igra na "Old Trafordu" već 12. februara, dok je revanš 6. marta u Parizu..

LION: Lopeš - Mendi, Denajer, Marselo, Duboa - Uar (od 65. Tusar), Ndombele, Depaj, Fekir, Traore (od 76. Korne) - Dembele.

PSŽ: Areola - Kerer, Silva, Kimpembe (od 79. Paredes) - Bernat (od 86. Dijabi), Markinjos, Di Marija, Draksler, Alves - Mbape i Kavani (od 79. Šupo Motan).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC