• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Biće NAJPLAĆENIJi igrač Reala

Autor mondo.rs

Najbolji fudbaler sveta za 2018. godinu Luka Modrić pred vratima je ugovora koji će ga vezati za Real Madrid do kraja karijere. I učiniti ga, VEOMA, VEOMA bogatim čovekom.

 Luka-Modric-novi-ugovor-sa-Real-Madridom Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Predsednik Reala Florentino Perez spremio je novi ugovor zvanično najboljem fudbaleru sveta Luki Modriću, kojim će ga učiniti najplaćenijim u klubu, a samim tim i zadržati ga do kraja karijere, prenosi madridski "AS".

Isti list navodi da će Modriću, koji ima ugovor do 2020. godine (kada će hrvatski fudbaler imati 34 godine), biti ponuđen produžetak saradnje na još godinu ili dve, odnosno do njegove 35 ili 36. godine, što bi moglo da znači i da će se oprostiti od fudbala prabo u dresu "kraljevskog kluba".

Modrić je prošlog leta bio blizu prelaska u Inter, bar se tako pisalo, ali očigledno je da još koja "nula" na platnom čeku nije naodmet, pogotovo u njegovim godinama. A i pokazao je koliko je važan Realu, što veoma dobro zna i Florentino Perez.

Hrvat je u Madrid stigao 2012. godine iz Totenhema i bio jedan od ključnih igrača u osvajanju četiri Lige šampiona, jedne titule u Primeri i Kupu kralja, tri Superkupa Evrope i četiri FIFA klupska prvenstva.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC