• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sve u 16 sa Acom Stojanovićem: Ovo niste čuli od Rusije

Autor mondo.rs

Pisali smo vijesti i kolumne, fotografisali velike događaje, snimali zanimljive intervjue, ali jednu stvar za sve ovo vrijeme nismo pokušali. Nadamo se da će vam se dopasti.

 Mondo podkast Sve u 16 - Nikola Janković - Aca Stojanović Izvor: MONDO

Kako je rastao internet, tako je rastao i Mondo.

Na tom putu probali smo razne stvari, da pišemo dobre vijesti, zanimljive kolumne, izvještavamo sa velikih utakmica i događaja, fotografijom dokumentujemo vrijeme koje je ostalo za nama, zaigramo se video igricama, usput smo se naravno navukli i na društvene mreže, ali jednu stvar za sve te godine nismo probali...

Podkast.

Zadali smo to sebi kao zadatak za 2019. godinu i, evo sa malim zakašnjenjem od nekih mjesec dana (ne zamjerite nam, znate kakav je januar) pred vama su prve od, nadamo se, mnogih epizoda Mondo podkasta posvećenih najpopularnijim sportovima kod nas.

Prošle nedelje gledali ste (ili slušali?) debi Miloša Jovanovića, kojem je gost u premijernom izdanju "Šeste lične" bio bivši košarkaški as, sada stručni komentator Sportkluba, Vladimir Kuzmanović, dok ovu započinjemo pričom iz srca šesnaesterca u kom se našao još jedan dobro poznati "glas iz televizora".



"Sve u 16" sa Acom Stojanovićem pokušao je da vodi Nikola Janković, ali je do kraja razgovora ostalo nejasno ko je kome bio gost.



U nadi da će vam se podkast priče o košarci i fudbalu na našem portalu dopasti, predlažemo vam da nas pratite bilo na YouTube, bilo na Soundlcoud kanalu i tako ne propustite epizode koje će biti "kačene" svakog petka i ponedeljka.

Pa, ko kako voli - da odgleda ili odsluša...

Pišite nam utiske, prijedloge, ideje, zamerke, svakako će nam značiti.



Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC