• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović iz Beleka: Radnički spreman za trofej

Autor mondo.rs

Trener Nišlija poslije remija sa Rubinom i dobro odrađenih priprema u Turskoj kaže da njegov tim kreće po uspjeh u proljećnom dijelu Superlige

 Lalatović iz Beleka: Radnički spreman za prvi trofej Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Niški Radnički odigrao je i posljednju kontrolnu utakmicu na pripremama u Beleku, pred povratak ekipe u Srbiju u srijedu.

Nišlije su u poslednjoj provjeri u Turskoj odigrale neriješeno protiv Rubina iz Kazanja (0:0).

Srpski superligaš imao je nekoliko stopostotnih šansi na meču protiv šestoplasiranog tima ruske Premijer lige i nekadašnjeg učesnika Lige šampiona, ali nije uspio da ih iskoristi.

Nenad Lalatović kaže da je njegov tim mogao pobedom da okonča pripreme u Beleku, ali je generalno zadovoljan viđenim i urađenim.

"Iako mi rezultat nije najvažniji na pripremnim mečevima, mislim da je Radnički mogao i da slavi pobjedu protiv Rubina. Igrači su uspješno sprovodili moje taktičke zamisli. Bili smo zreli i disciplinovani, a igrali smo protiv ekipe koja ima 30 puta veći budžet od Radničkog", naveo je Lalatović.

Nišlije su u Beleku imale šest provjera - osim remija sa Rubinom, pobijedili su Spartak iz Trnave (2:1) i Avangard iz Kurska (3:0), izgubili od Podbrezove (0:2), dok su mladi fudbaleri i oni sa malom minutažom odigrali neriješeno sa Krasnodarom (0:0) i pretrpjeli poraz od Čajke (0:1).

"Zadovoljan sam pristupom na pripremama. Prije utakmice sa Rubinom smo pobijedili Spartak iz Trnave. Podsjećam da je ta ekipa nedavno igrala u grupnoj fazi Lige Evrope, a meni je veoma važno da su i Rubin i Spartak protiv Radničkog igrali u najjačem sastavu. Mečevi sa te dvije ekipe su od izuzetne važnosti za nas, kako bi moji fudbaleri shvatili da mogu ravnopravno da se nose sa timovima koji svojim kvalitetom pripadaju grupnoj fazi Lige Evrope. Ponosan sam na moje igrače koji su iz dana u dan napreduju i vode Radnički ka statusu ozbiljne evropske ekipe", istakao je Lalatović.

Po povratku u Srbiju fudbaleri će imati dva slobodna dana i od subote se okreću domaćem prvenstvu. Niški tim će proljećni dio sezone otvoriti utakmicom protiv Čukaričkog.

"Nadam se da će navijači prepoznati dobre partije koje smo pružili jesenas i sada u Turskoj. Naš cilj se zna - na proljeće želimo da u Niš donesemo prvi trofej u u istoriji kluba, imamo sve uslove da krenemo ka ostvarenju tog sna. Svi smo zadovoljni, plate su redovne, uslovi u kojima radimo su odlični, a prvi čovek kluba Ivica Tončev svojim zalaganjem pokazuje koliko voli Radnički i Niš. Uložio je sebe, svakodnevno nam ispunjava sve zahtjeve i zu situaciji smo da razmišljamo samo o fudbalu", poručio je Lalatović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC