• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gvardiola: Biće još mnogo iznenađenja

Autor mondo.rs

Menadžer Mančester sitija tvrdi da 10 bodova razlike u ovoj fazi sezone nije previše, tako da i Junajted još može do titule.

Kada je Žoze Murinjo prije mjesec i po dobio otkaz, za navijače Mančester junajteda je i četvrto mjesto djelovalo nedostižno.

A, sada menadžer rivalskog Sitija, Pep Gvardiola, ubraja njihov tim u legitimne kandidate za titulu, iako Junajted za "građanima" zaostaje 11, a za vodećim Liverpulom 14 bodova.

"Do kraja sezone svi možemo da osvojimo još 39 bodova, tako da 9-10 bodova zaostatka nije mnogo. Junajted reda pobjede iz kola u kolo, ako Čelsi uđe u seriju i on će se boriti za titulu. U trci je pet-šest ekipa", ocenio je Gvardiola uoči gostovanja Evertonu u vanrednom terminu (srijeda, 20.45).

"Crveni đavoli" su nakon promjene na klupi osvojili 22 od moguća 24 boda i mogu da nastave pozitivnu seriju na gostovanju Fulamu predstojećeg vikenda.

Na drugoj strani, Liverpul pokazuje znake umora. U ponedjeljak uveče protiv Vest Hema je zabeležio drugi uzastopni remi, pa je njegova prednost u odnosu na Siti spala na tri boda.

Branilac titule takođe nije imun na "kikseve". Imao je uzastopne poraze od Kristal Palasa i Lestera krajem decembra, pa je poslije niza od četiri pobjede šokiran u Njukaslu, a onda je nadigrao i pobijedio Arsenal...

"Prije tri-četiri dana bili smo 'mrtvi', šampion je bio Liverpul, a sada smo opet mi favoriti. Za tri dana ćemo možda biti prvi, a možda ćemo zaostajati sedam bodova!", ironičan je bio španski stručnjak.

Gvardiola je naglasio da od igrača traži da ostanu mirni.

"Biće još mnogo iznenađenja. Teško je da timovi iz vrha stalno pobjeđuju, jer i ovi koji se ne bore za titulu imaju kvalitet i kapacitet da nam naprave probleme".

TABELA POSLE 25. KOLA: Liverpul 62, Siti 59, Totenhem 57, Čelsi 50, Junajted 48, Arsenal 47, Vulvs 38, Votford 34, Everton 33, Bornmut 33...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC