• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mladost muški protiv Partizana (FOTO)

Autori mondo.ba Autori mondo.rs

Premijerligaš BiH dobro se držao protiv beogradskih "crno-bijelih" do samog finiša prijateljske utakmice, ali je onda odbrana ipak popustila.

Kada je veća vijest sa utakmice da je na njoj bio folk pjevač, izuzetno popularan u bivšoj Jugoslaviji, od same utakmice, onda tu nešto nije u redu.

Za posljednjeg sparing-partnera na pripremama u Turskoj, u takozvanoj "generalnoj probi" pred početak proljećnog dijela sezone, Partizan je izabrao Mladost iz sela Doboj u opštini Kakanj, kluba koji se takmiči u Premijer ligi BiH, i koja je trenutno šesta na tabeli sa 26 bodova, gotovo 20 manje od vodećeg Sarajeva.

Partizan - Mladost Kakanj 2:0 (0:0). Strijelci su bili Rikardo Gomeš u 75. minutu i Svetozar Marković u 85. minutu.

GOL RIKARDA

Gol Rikarda
Izvor: TV Partizan

GOL MARKOVIĆA

Gol Markovića
Izvor: TV Partizan

Gotovo da ništa nije vrijedno pomena sa ove utakmice, osim nova dva CRVENA KARTONA za igrače Partizana (Nemanja Nikolić je dobio dva žuta u prvom poluvremenu, a Rikardo Gomeš dva žuta za kratko vrijeme u finišu utakmice) i dva gola, jednog iz penala nakon faula nad Goranom Zakarićem.

Partizan je na pripremama u Antaliji postigao četiri gola u pet utakmica, i to po dva protiv, bar na papiru, najtežeg rivala, Šahjtora iz Donjecka i danas protiv Mladosti. U ostale tri utakmice crno-bijeli nisu tresli mreže rivala.

Porazi od Slovana iz Libereca i poljske Krakovije (oba rezultatom 0:1), pobjeda protiv Šahtjora iz Donjecka (2:0), jučerašnji remi u delu sa ekipom Krila Sovjetov (0:0) i današnja mršava pobjeda nad šestoplasiranom ekipom lige BiH, učinak je Beograđana za 14 dana u Turskoj.

Teško je razumjeti šta se htjelo ovom utakmicom u kojoj protivnik uopšte nije bio u podređenom položaju. Kada se sumiraju igre i rezultati Partizana na ovim pripremama, utisak je generalno loš.

Pripremne utakmice služe ne zbog rezultata, već prije svega za uigravanje tima, za sticanje forme, kondicije...

Da li je uigran tim, da li je neko od igrača "iskočio", kakvi su novi igrači (danas je igrao samo Dejan Georgijević), na koga može da se računa? Teško da je stručni štab Partizana dobio neke konačne odgovore na ova pitanja, a utisak je da je stanje u ekipi ne baš idealno.


Proljeći dio šampionata počinje sljedećeg vikenda, kada će Partizan gostovati na stadionu "Slavko Maletin" u Bačkoj Palanci (16. februara) i vjerovatno ćemo na toj utakmici vidjeti vrlo sličnih starnih 11, ako ne i istih kao danas protiv predstavniku Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Mirković je na ovom meču izveo sljedeći sastav: Vladimir Stojković, Nemanja R. Miletić, Svetozar Marković, Mark Valiente, Nemanja G. Miletić, Nebojša Kosović, Saša Zdjelar, Goran Zakarić, Filip Stevanović, Nemanja Nikolić (od 40. minuta Đerlek), Rikardo Gomeš.

Mladost (Doboj - Kakanj): Emil Velić, Petar Bojo, Aladin Isaković, Bojan Marković, Kenan Horić, Nemanja Nikolić, Maseko Velbek, Bahrudin Atajić, Nemanja Anđušić, Filip Arežina, Matijas Fanimo.

Crno-bijeli se u Beograd vraćaju u petak, letom preko Istanbula.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC