• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Venger spreman za povratak! Ali gde?

Autor mondo.rs

Francuski trener mjerka ponude i uskoro bi mogao da odabere. Traže ga velikani, a nude mu i mjesto selektora

Arsen Venger spreman je da se vrati fudbalu, nakon što je poslije 22 godine u maju 2018. napustio klupu Arsenala.

Francuz je odmorio, kako je želio, a onda saopštio da još nije završio karijeru i da je spreman za novi izazov.

Britanski i francuski mediji prenose da iskusni trener ima brojne ponude na stolu i da bi uskoro trebalo da odluči koju će odabrati.

Ono što je izvjesno je da to neće biti Premijer liga, jer je Venger po odlasku iz Arsenala saopštio da neće raditi ni u jednom rivalskom klubu.

Prema nekim navodima žele ga veliki klubovi.

Prije svih Pari sen Žermen, ali ne na klupi, već u direktorskoj fotelji.

On je na račun trenera Tomasa Tuhela uputio lepe reči, o tome da ga veoma cijeni i da ima posebnu vezu sa igračima, što je veoma bitno, ali francuski mediji smatraju da Venger ne bi bio srećan ulogom koju su mu namijenili, jer ne bi bio direktno vezan za teren.

Njega i dalje najviše zanima trenerski posao, a nedavno su ponovo pokrenute priče o tome da je navodno bio u kontaktu sa Real Madridom još dok je sjedio na klupi Arsenala.

Nakon što je napustio londonski klub, Venger je rekao da "nije odbio Real, jer mu zvanično nisu ni ponudili posao". Da li se u međuvremenu nešto promenilo, nije poznato, ali u Madridu su zadovoljni kako radi Santjago Solari.

Čak i da prvi čovjek Reala Florentino Perez odluči da napravi promene na klupi sljedeće sezone, prvi "pik" bi bio Maurisio Poketino.

Spekuliše se da Venger na stolu ima i primamljivu ponudu Bajerna, da zameni Niku Kovača, kojeg su mediji "smjenjivali" nekoliko puta ove sezone, jer je činjenica da Bavarcima ne ide baš najbolje.

Sedam bodova zaostaju za vodećom Borusijom Dortmund, a ispred njih, sa istim brojem bodova je i Borusija iz Menhengladbaha, što je slika koju uprava, ali i navijači Bajerna nisu navikli da gledaju prethodnih sezona.

Kao jedan od važnih aduta za potencijalni dolazak u Minhen navodi se i to što Venger priča njemački, što bi olakšalo komunikaciju sa igračima.

Pominjao se i Milan...

Konačno, ima zainteresovanih i da ga dovedu na selektorsku poziciju.

Od ranije je poznato da su mu čelnici Fudbalskog saveza Katara, organizatora sljedećeg Mundijala, već nudili tu poziciju, a od nedavno postoji i interesovanje Japana.

Japanci su o Vengeru počeli da razmišljaju poslije Svjetskog prvenstva u Rusiji prošle godine, kada su eliminisani u osmini finala od Belgije, a ponovo su pokrenuli priču nakon poraza od Katara u finalu Azijskog kupa.

Kojem li će se "carstvu" privoljeti Venger?

KVIZ: Ovo morate znati o Arsenu Vengeru!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC