• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stiže Real! Ajaks rasprodao i stadion i arenu

Autor mondo.rs

U Amsterdamu vlada nezapamćeno interesovanje za prvi meč osmine finala Lige šampiona.

Početak "nokaut" faze Lige šampiona, kao svojevrsni "vesnik proleća", nalazi se odmah iza ugla.

Već u utorak će se u prvim utakmicama osmine finala sastati Roma - Porto i Mančester junajted - Pari sen Žermen, a dan kasnije na programu su mečevi Totenhem - Borusija Dortmund i Ajaks - Real Madrid.

Da za okršaj Dušana Tadića i njegovih saigrača sa aktuelnim šampionom Evrope u Amsterdamu vlada ogromno interesovanje, to i nije neka vest. Šta je tu neobično?

Ipak, vredno je pomena da su "kopljanici" za predstojeći meč prodali ne samo sve ulaznice za "Johan Krojf arenu" (kapacitet je 53.000 mesta), već i za dvoranu "Zigo dom", u kojoj će 14.000 navijača gledati prenos utakmice na velikom ekranu!

Za njihovo raspoloženje pre i posle meča postaraće se ekipa renomiranih di-džejeva, koji su svi Ajaksovi navijači, a biće prisutni i brojni nekadašnji asovi amsterdamskih crveno-belih, recimo Rafael Van der Vart, Mihael Rajziger i Džon Hejtinga.

Iz Ajaksa su saopštili da su za prvu utakmicu svog kluba u "nokaut" fazi Lige šampiona nakon 13 godina mogli da prodaju preko 150.000 karata, samo da imaju gde da smeste toliko svojih fanova...

Ajaks je, inače, imao lepu priliku da osvoji prvo mesto u svojoj grupi i tako dobije povlašćen status na žrebu osmine finala, ali je u okršaju sa direktnim konkurentom Bajernom ispustio vođstvo od 2:1, do koga je došao u 82. minutu. Bavarci su preokrenuli na 2:3, a na kraju im je za vrh tabele bio dovoljan i remi - 3:3.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC