• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta je značio OVAJ gest Kolarova? (VIDEO)

Autor mondo.ba

Posljednji gol koji je Roma postigla u Veroni protiv Kjeva bio je djelo Aleksandra Kolarova, a reakcija srpskog internacionalca nakon pogotka za ubjedljivih 3:0 poprilično je podigla prašinu među navijačima "vučice".

Aleksandar Kolarov već neko vrijeme je na udaru navijača Rome.

Iako srpski reprezentativac ove sezone sjajno igra u fazi napada (postigao šest golova u Seriji A), nezadovoljstvo pristalica "vučice" odnosi se na njegova izdanja u defanzivnoj liniji, te na česte verbalne sukobe sa navijačima, odnosno ljubiteljima fudbala koji imaju suprotno mišljenje u odnosu na njegovo.

Kolarov je tako nedavno izjavio da navijači ne bi trebalo da komentarišu njegove nastupe jer se ne razumiju u fudbal, što je sa južne tribine "Olimpika", gdje su smještene najvatrenije pristalice Rome, dočekano na "nož".

Sve je uzburkao i debakl Rome u Kupu Italije od Fiorentine (1:7), kada su se navijači rimskog kluba dodatno obrušili na lijevog beka svog tima.

Kapiten Srbije tada je doživio brojne neprijatnosti, a u Vječnom gradu osvanuli su grafiti "Kolarov je prljavi Hrvat" i "Kolarove, spusti se na zemlju".

Roma je sinoć, na stadionu "Bentegodi" u Veroni, protiv Kjeva, slavila ubjedljivo 3:0, a posljednji pogodak na meču postigao je upravo Kolarov.

Srbin se tokom slavlja poklonio, a ovaj gest podijelio je navijače Rome, koji su i pored ubjedljivog slavlja u Gradu ljubavi, nerijetko zvižducima pratili Kolarova.

Neki smatraju da je u pitanju još jedna provokacija Kolarova, dok drugi vjeruju da je to bio gest izvinjenja, kojim je srpski fudbaler želio da pomiri "zaraćene" strane.

Trener Rome Euzebio Di Frančesko morao da odgovara na pitanja novinara o ovom slučaju, a stao je na stranu svog igrača.

"Mislim da je to bio sjajan gest, kojim se izvinio navijačima. Igrao je povrijeđen cijeli mjesec, a nadam se da će nastaviti sa ovakvim izdanjima. Nikada nisam dovodio u pitanje njegove ljudske kvalitete", poručio je strateg "vučice".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC