• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Atletiko besan na VAR: Ovo ofsajd, ovo penal?

Autor mondo.rs

Uprkos tome što je tehnologija pomagala arbitru Havijeru Estradi - bilo je veoma teško suditi "Madrilenjo". Pojedine odluke nisu bile kristalno jasno, a nekako su više išle na štetu Atletika...

Problemi i kada je u upotrebi VAR tehnologija!

Atletiko je besan na arbitra Havijera Estradu zbog pojedinih odluka koje je doneo u subotnjem "Madrilenju", tako da je na zvaničnom nalogu na Twitteru okačio tri sporne fotografije koje, prema njihovom mišljenju, idu u korist Realu.

"Kraljevski klub" je neočekivano rutinski slavio (3:1), ali utakmica je više puta pauzirana kako bi VAR soba detaljnije pogledala neke od spornih odluka.

"Jorgandžije" su na zvanični profil okačile fotografiju dosuđenog ofsajda Alvara Morate koji je navodno nekoliko centimetara bio ispred odbrane Reala, tako da je njegov pogodak posle signala tehnologije poništen, dok su pod znakom pitanja i prekršaji za penal.

Vinisijus je u 42. minutu pao na granici šesnaesterca, što je označeno kao najstroža kazna posle provere VAR-a, dok na fotografiji Atletika izgleda kao da je kontakt bio ranije.

Precizan sa "bele tačke" bio je Serhio Ramos, da bi Alvaro Morata tražio penal u drugom poluvremenu kada je pao na petercu Reala, nakon što je osetio kontakt sa leđa, međutim u toj situaciji je Havijer Estrada samo odmahnuo rukom.

Šta vi mislite, ko je u pravu?



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC