• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdin i Partizanov poslednji pozdrav "kralju"

Autor mondo.rs

Oproštajne poruke Šabanu Šauliću i od sportskih klubova.

 Preminuo Šaban Šaulić - posljednji pozdrav FK Crvena zvezda i FK Izvor: Mondo/Goran Sivački
Izvor: Mondo/Goran Sivački

Tužna vijest stigla je ove nedjelje iz Njemačke. U saobraćajnoj nesreći koju je izazvao pijani vozač bez dozvole život je izgubio poznati pjevač Šaban Šaulić (67).

Smrt "kralja narodne muzike" potresla je mnoge, a posljednji pozdrav i saučešće porodici uputili su i najveći domaći fudbalski klubovi, Crvena zvezda i Partizan.



"Posljednji pozdrav kralju", napisali su crveno-bijeli, čiji je Šaulić bio veliki navijač i čiji je unuk Luka Adžić do prošlog ljeta bio igrač.


"FK Partizan izražava iskreno saučeće porodici Šaulić povodom iznenadne smrti kralja narodne muzike Šabana Šaulića koji je jutros poginuo u saobraćajnoj nesreći u Njemačkoj. Neka mu je vječna slava!", napisali su iz Partizana, čiji je trener Zoran Mirković oženjen Šaulićevom starijom ćerkom, Sanelom, koja je prethodno bila u braku sa nekadašnjim kapitenom i sportskim direktorom Crvene zvezde, Ivanom Adžićem, sa kojim ima sina Luku.


Među onima koji su se porukama na društvenim mrežama oprostili od čuvenog pjevača je i bivši fudbaler Crvene zvezde, Senegalac Mamadu Mbođ.


Koliki je bio ljubitelj sporta, Šaban Šaulić je potvrdio snimivši spot za pjesmu "Pijem i pevam" na stadionu Crvene zvezde, u kom je demonstrirao i fudbalske vještine.

A, koliko je volio crveno-bijele pokazao je izjavom za Kurir po odlasku njegovog unuka iz Zvezde u Anderleht, pošto se Luka nije na lijep način rastao od kluba...

"Zvezda je tim koji volim i koji je mnogo više od trenutne uprave, trenera i igrača, jer sve dođe i prođe, a klub ostaje. Za njih navijam cijelog života, tako će i ostati".

Region u šoku: Otišao je kralj!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC