• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ikardi i Vanda na tribinama "Meace"

Autor mondo.ba

Supružnici s tribina "Đuzepe Meace" posmatraju meč Intera i Sampdorije, a sportski direktor milanskog tima Bepe Marota tvrdi da će prijedlog novog ugovora poslati u narednim sedmicama.

Poslije burnih dešavanja oko Maura Ikardija, koji su kulminirali "kamenovanjem" automobila njegove supruge i menadžera Vande Nare, a koju navijači krive što Argentinac još nije produžio ugovor, čini se da se tenzije spuštaju.

Supružnici su u nedjelju stigli zajedno na "Meacu" i s tribina posmatraju dvoboj Intera sa Sampdorijom u 24. kolu Serije A.

Pregovori doskorašnjeg kapitena, kojem je oduzeta traka, sa Interom oko produžetka ugovora su navodno "zapeli" jer je njegova supruga tražila duplo višu platu od postojećih 4.5 miliona evra.

Ikardi je odbio da putuje na meč sa Rapidom iz Beča u Ligi Evrope, a navijači su direktno označili Vandu kao krivca za sve i u subotu čak "kamenovali" njen automobil. Samo pukim čudom njihova djeca na zadnjem sjedištu nisu bila povrijeđena.

Đuzepe Marota, sportski direktor Intera, naglasio je da "fudbaler osjeća bol" i dodao da je dužnost kluba da im vjeruje.

"Vidjećemo hoće li se poboljšati njegov status. Duga je sezona, želimo da nastavimo i u Ligi Evrope i vjerujem da će se ova rasprava riješiti", rekao je Morata i dodao da je dogovoreno da se "prljav veš" ne iznosi u javnost, ali da je svjestan da je to u doba društvenih mreža gotovo nemoguće.

Prema njegovim riječima, kapitenska traka nije samo simbolična, već da kapiten mora da bude i pravi vođa, očigledno aludirajući na probleme Ikardija u svlačionici Intera.

"Želim da svi zajedno rastemo i eliminišemo određene otrove koji su se možda uvukli tokom posljednjih mjeseci. Čitao sam mnoge natpise o tome, ali ugovor nema ništa s tim.Pregovori će se nastaviti u predviđenom vremenskom okviru i mi ćemo, naravno, napraviti naš prijedlog u pravo vrijeme. Rekao sam Vandi, kao predstavniku igrača, da ćemo poslati prijedlog u sljedećih nekoliko sedmica. Prvo treba riješiti neka pitanja i moramo da procijenimo neke brojke. Ugovor nema ništa s tim", istakao je sportski direktor Intera.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC