• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodić: Ne volim taj Široki...

Autori mondo.ba Autori Zoran Pajčin

Borac je danas dobio rivala u četvrtfinalu Kupa BiH. Darko Vojvodić smatra da će pobjednik dvomeča skoro pa sigurno igrati u finalu.

 Izjava Darko Vojvodić o četvrtfinalu Kupa BiH protiv Širokog Brijega Izvor: MONDO - Goran Arbutina

Pred ulazak u Sloveniju ekipa Borca je saznala ime prvog rivala u proljećnom dijelu sezone.

U autobusu koji je Banjalučane vozio na prijateljski duel protiv Olimpije u Ljubljani se sa puno interesovanja pratio žrijeb, čak se i organizovala kladionica na kojoj je pobjednički "tip" nagrađen i sa 50 konvertibilnih maraka.

Ali, ime rivala nije obradovalo "crveno-plave".

Široki Brijeg je jesenji dio prvenstva BiH okončao na trećem mjestu sa 30 osvojenih bodova uz omjer od sedam pobjeda, devet remija i samo tri poraza u 19 kola.

Ipak, Darko Vojvodić uprkos tome što su Širokobriježani favoriti ističe da je njegov tim kad tad morao igrati sa nekim jačim rivalom.

"Nisam nikad volio taj Široki, radi se o možda najboljoj ekipi u Premijer ligi. Uz to, duel ima dvostruki značaj jer će pobjednik skoro pa sigurno igrati u finalu. Relativno je blizu prvi meč, već 27. februara i mi se nismo spremali za to ali moramo igrati. Široki je favorit, ali uvijek postoji šansa", rekao je našem reporteru u Ljubljani trener Borca.

Reporter MONDA će u Sloveniji sa Borcem boraviti tri dana. Očekuju vas eksluzivne fotografije i video snimci, kao i najvažnije vijesti iz tabora crveno-plavih.

Strateg tima iz Platonove ulice odlično poznaje ekipu Širokog, još iz perioda kada je sa klupe predvodio GOŠK iz Gabele.

"Jako dobro znam prilike u Širokom Brijegu. Radi se o odličnom klubu, odličnom sportskom sektoru, vrhunskom treneru i to je jedan pravi klub. Raduje me i to što ćemo nakon duže vremena igrati jednu pravu utakmicu", zaključio je Vojvodić.

/Šilić za MONDO: Borac nije za potcjenjivanje/

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Aleksandar Radulović je takođe rivalu prepustio ulogu favorite, od koje u Širokom Brijegu ne bježe, ali i istakao da je Borac mogao bolje proći na žrijebu.

/Borac u Ljubljani - da se razigramo! (FOTO, VIDEO)/

"Ne potcjenjujem nikoga, ali mogli smo i malo lakšeg protivnika dobiti. Široki je blagi favorit, ali u Banjaluci niko ne može biti favorit protiv nas. Revanš se igra na našem stadionu i imamo taj luksuz da možda možemo i kalkulisati na Pecari".

Veznjak Banjalučana se osvrnuo i cjelokupne pripreme koje je Borac sproveo u Banjaluci i turskoj Antaliji.

"Sve je dobro izgledalo na pripremnim utakmicama, ali i na treninzima. Prijateljski mečevi nisu neko mjerilo ali su pokazatelj da se dobro radi, a ako se još pobjeđuje raste samopuzdanje što je jako bitno da se uđe u prvenstvo kako treba", istakao je Radulović.

Prvi susret na se igra 27. februara na "Pecari", dok je revanš zakazan za 13. mart na banjalučkom Gradskom stadionu.

/Borčeva kladionica za Kup BiH/

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC