• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac u Ljubljani - da se razigramo! (FOTO, VIDEO)

Autori mondo.ba Autori Zoran Pajčin

Fudbaleri Borca su jutros krenuli u Ljubljanu gdje će boraviti tri dana i odigrati utakmicu sa šampionom Slovenije - Olimpijom.

 Borac otišao u Soveniju na meč sa Olimpijom u Ljubljani Izvor: MONDO/Zoran Pajčin

"Crveno-plavi" ulaze u završnu fazu priprema pred četvrtfinalni duel u Kupu BiH 27. februara, ali i nastavak takmičenja u Prvoj ligi Republike Srpske koji je zakazan za 9. mart.

Prvi dio priprema je odrađen u Banjaluci koju su Borčevci zamijenili Turskom u kojoj su odigrali četiri kontrolne utakmice tokom deset dana boravka u Antaliji.

Banjalučani su ostvarili tri pobjede, protiv rumunskog trećeligaša Čekzerede (1:0), ruskog superligaša Ahmata (Tereka) iz Groznog (2:1), te ukrajinskog premijerligaša Arsenala iz Kijeva (1:0), a jedini remi zabilježen je u susretu sa bugarskim prvoligašem Vitošom (2:2).

/Olimpija, nekad i sad.../

Reporter MONDA će u Sloveniji sa Borcem boraviti tri dana. Očekuju vas eksluzivne fotografije i video snimci, kao i najvažnije vijesti iz tabora crveno-plavih.

Sutra je na redu "generalka" protiv ljubljanske Olimpije koja je "protutnjala" Banjalukom u duelu dva tima u oktobru prošle godine.

"Mi nismo u 'rangu' sa njima, ali će nam meč poslužiti da vidimo gdje smo u ovom trenutku. U Antaliji smo igrali i sa boljim ekipama od njih, ali u suštini ova utakmica će nam poslužiti kao trening tako da nam rezultat ništa ne znači. Gledamo da razigramo što više igrača i pravo mi je zadovoljstvo što idemo tamo. Sjajan potez kluba", rekao je trener Darko Vojvodić našem reporteru pred polazak u Ljubljanu.

Dolazak u prestonicu Slovenije je planiran danas u 13 časova.

Već u 17 - trening!

Na oduševljenje svih fudbalera Borca, jedini tokom tri dana u Ljubljani.

Meč protiv Olimpije igra se sutra od 15 časova na "ZET" stadionu u Ljubljani.

SPISAK PUTNIKA U SLOVENIJU:

Marko Savatović, Kenan Topalović, Nemanja Lekanić, Stefan Dujaković, Nemanja Janičić, Nebojša Runić, Delimir Bajić, Igor Aničić, Vladan Danilović, Zoran Milutinović, Stojan Vranješ, Demir Jakupović, Saša Kajkut, Nikola Mojović, Bojan Burazor, Aleksandar Radulović, Dejan Zarić, Dujaković Siniša, Milan Šikanić, Bojan Batar, Aleksandar Popović, Marko Kujundžić, Miloš Žeravica.

Almedin Ziljkić i Đorđe Ćosić ostaju u Banjaluci da nastave oporavak od povreda i trebalo bi da budu spremni za početak prvenstva.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC