• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marakana dobija ime Rajko Mitić?

Skupština kluba odlučiće da li da neki od objekata, možda čak i glavni stadion Crvene zvezde, bude nazvan po pokojnoj legendi.

 Marakana dobija ime Rajko Mitić? Izvor: MONDO

Inicijativa da se trajno sačuva uspomena na prvu "Zvezdinu zvezdu", nedavno preminulog Rajka Mitića, biće stavljena na dnevni red Skupštine kluba, odlučio je upravni odbor Crvene zvezde na 17. redovnoj sednici.

Članovi UO saglasili su se da tako važnu odluku, kao što je (pre)imenovanje nekog od Zvezdinih objekata, možda čak i glavnog stadiona, mora da donese Skupština.

Predsednik Toplica Spasojević ovlašćen je da formira komisiju koja će pripremiti ovu temu za naredno zasedanje Skupštine. Najavljeno je da će u komisiju biti pozvani i predstavnici Sportskog društva Crvena zvezda, predstavnici navijača, kao i klupskih veterana.

Rajko Mitić umro je 29. marta u 86. godini. Crveno-beli dres sa uspehom je nosio punih 13 godina.

Na istoj sednici UO, članovi su upoznati sa predlogom ugovora za izvođenje pripremnih radova na izradi osnovne podloge za terene od veštačke trave.

Odlučeno je da svi "junior" članovi oficijelnog kluba navijača FK Crvena zvezda mogu besplatno da prisustvuju svim utakmicama domaćeg prvenstva, osim "večitog derbija". Njima će u pratnji roditelja ili druge odrasle osobe biti omogućen ulazak na istočnu tribinu.

Usvojeni su i važni normativni akti, kao što su Pravilnik o disciplinskoj odgovornosti i Odluke o visini novčanih kazni.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC