• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gajić: Za Danicu! (VIDEO)

Autor mondo.rs

Bek Crvene zvezde gol posvetio supruzi.

 Milan Gajić gol posvetio supruzi Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Junak pobede Crvene zvezde u Surdulici je Milan Gajić, čijim pogotkom su crveno-beli savladali Radnik 1:0 u 23. kolu Superlige i sačuvali devet bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Radnički iz Niša.

Beku koji je na "Marakanu" stigao ove zime bio je to prvenac u tek drugoj utakmici u crveno-belom dresu, a posvetio ga je supruzi.

Gajić, Borjan i prečke za tri boda Zvezde (VIDEO)


"Presrećan sam zbog prvenca u crveno-belom dresu koji je doneo pobedu u ovako teškoj utakmici. Akcija koja je prethodila golu bila je takođe iz auta sa leve strane, lopta je prošla pored mene i očekivao sam da će se ponoviti situacija. Bio sam na pravom mestu u pravo vreme, lopta se odbila baš do moje desne noge. Prvi gol posvećujem svojoj supruzi Danici", izjavio je Gajić za klupski sajt.


Iako se tokom karijere profilisao kao desni bek, Gajić u Crvenoj zvezdi igra uz levu aut-liniju, kao što je bio slučaj i u Bordou u nekoliko utakmica pred rastanak.

"Svi mi igramo fudbal da bismo davali golove, tako da me ne čudi što sam već postigao pogodak. Zadovoljan sam svojim dosadašnjim učinkom. Bio sam strpljiv, čekao sam šansu. Doneo sam pravu odluku da dođem u Zvezdu, to se pokazuje i sada na terenu. Dugujem veliku zahvalnost saigračima i stručnom štabu što su mi ukazali poverenje i što su uz mene. Nadam se da ću nastaviti u istom ritmu i da će, što je najvažnije, ekipa nizati samo pobede do krajnjeg cilja, a to je osvajanje titule".

Utakmica u Surdulici odigrana je po veoma lošem terenu i hladnom vremenu. Treneri Milojević i Milanović složni su u oceni da je igračima bilo vrlo teško da pokažu sve što znaju.

"Teren i uslovi za igru u Surdulici su bili neprihvatljivi, ali to je realnost. Znali smo šta nas čeka, ušli smo dobro u utakmicu, u prvom delu kontrolisali smo igru. Imali smo sve u svojim rukama, iako smo nepotrebno uneli nervozu u igru. Bitno je da smo osvojili tri boda i da održavamo bodovnu razliku u odnosu na konkurente".

Za sedam dana na programu je 159. "večiti derbi" (subota, 18 časova, stadion Rajko Mitić), a svestan je Gajić da bi pobeda nad Partizanom bila ogroman vetar u leđa Zvezdinom fudbalerima, koji trenutno imaju devet bodova više od drugoplasiranog Radničkog iz Niša, a čak 15 od crno-belih.

"Sada nam je najvažnije da se dobro odmorimo i osvežimo. Imamo dovoljno vremena da pripremimo utakmicu. Derbi je uvek specifičan, to se pokazalo mnogo puta do sada. Na nama je da dobro treniramo i da mirne glave uđemo u utakmicu. Pobeda bi nam donela miran nastavak sezone, svim snagama idemo ka tome", poručio je mladi fudbaler.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC