• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Junak Zrinjskog: Moglo je i bolje na "Pecari"

Autor mondo.ba

Internacionalac iz Srbije Miloš Filipović pogotkom u drugom poluvremenu hercegovačkog derbija osigurao bod Zrinjskom u Širokom Brijegu (1:1) u 20. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Burno je bilo na "Pecari" u fudbalskoj bici za Hercegovinu!

Širokobriježani su vodili pogotkom Petra Franjića iz penala u 14. minutu, kada je "panenkom" doveo domaće do prednosti, da bi potom uslijedile bakljade "Škripara", pa potom i mostarskih "Ultrasa", što je rezultiralo prekidom od 25. minuta.

Čak je kapiten "plemića" Pero Stojkić pogođen tvrdim predmetom s tribina, pa je arbitar Irfan Peljto, u dogovoru sa delegatom Damirom Šarićem iz Tuzle, odlučio da pošalje fudbalere u svlačionicu.

Nakon što je ispražnjena tribina sa širokobriješkim navijačima, susret je nastavljen i nekadašnji as OFK Beograda, Voždovca, Kolubare, Timoka i zvorničke Drine je glavom pogodio za izjednačenje.

"Bila je to izuzetno teška utakmica, za koju smo se mnogo pripremali. Na kraju nismo poraženi, moglo je i bolje, ali zadovoljni smo bodom. Htio bih da se zahvalim navijačima koji su došli u velikom broju i sada se okrećemo utakmici sa Sarajevom u Kupu Bosne i Hercegovine, rekao je Filipović poslije dvoboja.

Mostarski klub je takođe uputio zahvalnicu svojim navijačima koji su na "Pecaru" stigli u velikom broju.

"HŠK Zrinjski Mostar se zahvaljuje na ogromnoj podršci koju smo imali na 'Pecari'! Bila je ovo zaista prava #invaZRINJA koja može biti samo dodatni podsticaj za još jači i kvalitetniji rad u nastavku! Zajedno do konačnog cilja", saopšteno je iz kluba sa stadiona "Pod Bijelim brijegom".

Trostruki uzastopni šampion poslije 20. kola zaostaje sedam bodova za vodećim Sarajevom. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC