• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajern se sprema za novu eru - 120 miliona u Madrid!

Autor mondo.rs

Po svemu sudeći, jedna od transfer bombi mogla bi uskoro da odjekne na liniji Bernabeu - Alijanc arena.

Sistematski i temeljno, kako se od njega i očekuje, Bajern se priprema za predstojeće leto i za početak nove ere u klubu i svlačionici.

Zlatni period "komandovanja" Franka Riberija (35) i Arjena Robena (35) polako se približio kraju, iz razloga koje objašnjavaju i njihove godine i sve češće povrede.

Njihovi saigrači i naslednici, Leon Gorecka (25), Kingsli Koman (22), Serž Gnabri (23), Alfonso Dejvis (18), spremni su već sada da "uskoče" u važnije uloge u veznom redu i napadu, uz podršku starijih Tomasa Milera (29), Roberta Levandovskog (30) ili Havija Martineza (30).

Navedenom spisku sjajnih igrača od leta bi mogao da se pridruži još jedan veliki talenat. I to iz aktuelnog šampiona Evrope!

Prema pisanju španskog lista "Don Balon", Bajern je spreman da plati vezistu i krilnog napadača Real Madrida Marka Asensija čak 120 miliona evra.

Igrač izraženo preciznog šuta član je "kraljevskog kluba" od 2014. godine, kada je stigao iz Majorke za samo 4,5 miliona evra. Od tada je stasavao pod vođstvom Karla Anćelotija, Zinedina Zidana i očekivalo se da ove sezone "eksplodira", ali se njegova važna uloga u ekipi opet ne podrazumeva.

Iako je u takmičarskoj 2018/19 Asensio nastupio na 31 utakmici, uglavnom je ulazio sa klupe, posebno od oktobra i krize u kojoj je Santjago Solari preuzeo mesto šefa struke.

Bajern je zato već stupio u akciju.

"Nemački klub je uspostavio kontakt sa igračem i ponudio mu bolju platu od one koju dobija u Madridu. Bajern je za njegov dolazak spreman da izdvoji 120 miliona evra i tim iznosom bi bio favorit u trci za njegov potpis, posebno ako se uzme u obzir trenutna situacija u kojoj se Asensio nalazi", pišu španski novinari.

Isti list piše da jedini scenario prema kojem bi Asensio mogao da ostane podrazumeva promenu trenera u Realu i dolazak šefa struke koji želi da uključi ofanzivca u svoje planove.

"U suprotnom, dogodiće se rastanak i odlazak igrača koji i dalje ima impresivan prostor za napredak", objašnjeno je.

Do daljeg, Asensio će izvesno ostati van Solarijeve vizije startne postave.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC