• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pavlović o de(r)biju: Voleo bih da igram, ali…

Autor mondo.rs

Da li će Zoran Mirković šansu u subotu pružiti mladom štoperu Strahinji Pavloviću? Posle debija prošle nedelje, tinejdžer je spreman i pun samopouzdanja.

 Strahinja Pavlović vječiti derbi Volio bih da igram Izvor: MN PRESS

Bliži se dan "večitog derbija"… Za jednog fudbalera Partizana verovatno i najveći dan u dosadašnjoj karijeri.

Bilo kako bilo, 17-godišnji štoper "parnog valjka" Strahinja Pavlović do subote verovatno neće oka sklopiti u iščekivanju da li će ga trener Zoran "Bata" Mirković uvrstiti u startnu postavu.

Na klupi će, ukoliko sve bude u redu i zaobiđu ga povrede, sigurno da bude, ali je i velika šansa da ga šef stručnog štaba uvrsti u 11 posle povrede Svetozara Markovića (operisao koleno u utorak). Pavlović je debi za "prvi tim" Partizana upisao prošle subote protiv Proletera iz Novog Sada (3:0).

"To je ono što sam sanjao, za šta sam trenirao godinama, bio sam oduševljen kad sam saznao da ću igrati, sve vreme sam bio pozitivan. Čak sam, kad se sve sabere, dobro odigrao, mada mi nije trebao onaj žuti karton na početku. Ispalo je sve dobro na kraju, najbitnije je da je ekipa pobedila i da smo pozitivno ušli u sedmicu pripreme pred derbi", oduševljen je bio popularni "Kalaba" nakon prvih 90 minuta za crno-bele.

Trema je nestala odmah posle prvog duela.

"Možda je postojala mala trema. Nestala je prvog minuta, čim sam osetio atmosferu i kako je počela utakmica sve je bilo super. Ovo mi je bila prva zvanična utakmica za Partizan, a nisam primetio neku razliku u odnosu na pripremni period, jer sam im i tad u Turskoj i sad pristupio na isti način", ocenio je štoper "parnog valjka".

"Valjak" gazio Proleter, pa stao pre vremena! (VIDEO)

Mnogi su stava da Pavloviću treba pružiti šansu od prvog minuta duela sa Crvenom zvezdom, bez obzira što rođenom borcu manjka iskustva.

"Voleo bih da igram, međutim, odluka je na šefu stručnog štaba, on će odlučiti", nije Pavlović više želeo da priča na tu temu.

MONDO KVIZ: Ovo morate da znate pred derbi!

Mladi fudbaler pohvalio je saradnju sa Markom Valijenteom.

"Stalno mi priča, komanduje, dosta to znači. Dao mi je maksimalnu podršku tokom prvog dela, baš sam se komotno osećao sa njim dok je bio na terenu. Istovremeno, imao sam jak impuls u vidu podrške porodice, familije, prijatelja, najbližih, svih drugara iz omladinske škole i mog razreda iz Sportske gimnazije u Zemunu", podvukao je momak koji će posle prve utakmice u seniorskom timu Partizana možda već u subotu upisati i nastup u "večitom derbiju".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC