• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trofejni trener Reala: Mesi je DIV od igrača!

Autor mondo.rs

Visente Del Boske uoči utakmice Real - Barsa u Kupu kralja i ligaškog "El klasika" obasuo komplimentima najboljeg rivalovog igrača.

Lionel Mesi igra sve bolje kako sezona odmiče i glavni je razlog za optimizam navijača Barselone, koji vjeruju da tim Ernesta Valverdea može da ponovi uspeh iz 2014/15, kada su pod vođstvom Luisa Enrikea osvojeni Liga šampiona, Primera i Kup kralja.

Argentinac je u subotu het-trikom protiv Sevilje praktično sam donio Kataloncima bodove za dalji lagodan boravak na čelu tabele. Ako Barselona u subotu bude trijumfovala i protiv Reala na stadionu "Santjago Bernabeu", pitanje novog prvaka biće 99 odsto riješeno.

Ipak, prije ligaškog "El klasika" slijedi revanš susret polufinala Kupa kralja (srijeda, 21.00, Arena sport 1), u kome "kraljevići" imaju dobru šansu da eliminišu najvećeg rivala, pošto su na "Nou Kampu" odigrali 1:1.

Tim povodom je gost "Radija Katalonija" bio Visente Del Boske, igračka i trenerska Realova legenda, kasnije i uspješan selektor Španije.

Osvajač Lige šampiona 2000. i 2002. godine "zaboravio" je na klupsku obojenost, pa je nahvalio Mesija i dao mu prednost u odnosu na Kristijana Ronalda, koji je do letošnjeg prelaska u Juventus bio simbol Reala skoro čitavu deceniju.

"Impresivna je konstantnost u Mesijevoj igri. On uvek igra dobro i više nema pridjeva kojima se može definisati. On je jednostavno div od igrača", pričao je Del Boske.

Upitan ko mu se više dopada od dvojice najvećih asova moderne fudbalske ere, odgovorio je da Ronaldo ima ogromnu vrijednost i da je čudesan sa aspekta fizičke spremnosti.

Ipak...

"Ja ostajem uz Mesija. Na terenu mi djeluje kao da se igra sa drugovima na ulici. Prirodniji je od Ronalda", konstatovao je Del Boske.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC