• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Abramovič stao uz Sarija: Kepa može da ide

Autor mondo.rs

Do sada je bio na strani igrača, smenjivao je trenere koji nisu bili po njihovom ukusu, ali Roman Abramovič je rešio da "promeni ploču" i da ovoga puta pruži podršku Mauriciju Sariju.

Izgleda da se neće završiti samo na kazni u visini nedelje plate...

Kako prenosi španski list "El Konfidensijal", vlasnik Čelsija Roman Abramovič i dalje je ljut na golmana Kepu Arizabalagu koji je odbio da napusti teren u finalu Liga kupa protiv Sitija, kada je Mauricio Sari želeo da ga zameni Vilijem Kabaljerom zbog manje povrede i toga što Argentinac mnogo bolje brani penale.

Sari je besneo kraj aut-linije, Kepa je uprkos negodovanju ostao na terenu - i nije uspeo da postane heroj Čelsija, da bi sve bilo završeno izvinjenjima i novčanom kaznom.


U prvoj narednoj utakmici protiv Totenhema, koju je Čelsi dobio 2:0, Sari je odlučio da ostavi Kepu na klupi, ali ga je vratio već ovog vikenda protiv Fulama (2:1), pa se očekuje da će ostati prvi golman kluba do kraja sezone.

"El Konfidensijal" piše da je Abramovič u ovom sukobu, koji je Čelsi ublažio u javnosti, stao na stranu trenera, što se retko dešavalo otkako je vlasnik kluba...

Ili bolje rečeno - nikada.


Bilo je i ranije problema između trenera i igrača, a Abramovič bi podržao svoje fudbalere i poslušao ih kada je potrebna promena šefa stručnog štaba, no Sarija i njegov atraktivni fudbal je jurio previše dugo da bi ga se tako lako odrekao.

Zato pomenuti list prenosi da je Abramovič spreman da ovog leta proda Kepu Arizabalagu, kog su prošlog avgusta učinili najskupljim golmanom ikada.

Kepa (24) je stigao iz Bilbaoa za rekordnu sumu od 80 miliona evra pošto je Tibo Kurtoa otišao u Real Madrid, a videćemo kako će na odluku ruskog oligarha uticati zabrana transfera Čelsija koju je FIFA propisala Čelsiju.

Oni su se žalili na tu odluku i nadaju se da bi "rampa" mogla da bude podignuta makar tokom predstojećeg leta, kako bi mogli da zamene neke od igrača...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC