• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vranješ poput Benzeme: Ja sam žrtveni jarac!

Autor mondo.ba

U prvom intervjuu za belgijski "HLN", Banjalučanin Ognjen Vranješ otvorio je dušu i prokomentarisao skandale koji su ga koštali mjesta u prvom timu Anderlehta i reprezentacije Bosne i Hercegovine.

 Ognjen Vranješ: Ja sam žrtveni jarac Izvor: MN PRESS

Vranješ je gotovo svaki dan "prisutan" u belgijskim medijima, a vjerovali ili ne, danas je dao prvi intervju za "HLN" u kojom je potvrdio da naporno trenira samostalno jer želi da se vrati u briselsku ekipu...

"Mogu samo da pomognem mladima svojim iskustvom. Igrao sam Ligu šampiona, Ligu Evrope i bio učesnik Mundijala. Kad bih dobio priliku da nastupim od prvog minuta, sigurno bih se bolje osjećao. Zarađivao bi svoj novac i zadržao formu. Sada redovno treniram samostalno zato jer želim da učinim nešto za Anderleht. Ali nakon razgovora sa sportskim direktorom Anderlehta Mihaelom Veršuerenom, jasno sam osjetio da je gotovo", uzdahnuo je Vranješ jer se po njegovom mišljenju briselski klub neće predomisliti.

Novinar HLN-a Piter - Žan Kalkoen je u tekstu objasnio da je Vranješ imao dva uslova da pristane na intervju - prvi je da plati račun u italijanskom restoranu pored kompleksa za treninge Anderlehta, a drugi da mu bude osiguran prevodilac.

Svoju situaciju u klubu iz Brisela uporedio sa francuskim napadačem iz Reala Karimom Benzemom, koji je i dalje član "kraljevskog kluba". Vranješ smatra da je to "bizarno" jer privatni život ne bi trebao da ima nikakav uticaj na teren.

"I Benzema je bio uključen u razne kontroverze (postoji datoteka o seksu s maloljetnom prostitutkom), ali je i dalje napadač Real Madrida, iako se madridski klub po veličini ne može ni mjeriti sa Anderlehtom. Ono što želim reći, jeste da se moje greške preuveličavaju, osjećam se kao žrtveni jarac.To je nepravedno. Platio sam skupo svoje greške u koracima, samokritičan sam i znam da ono što se dešavalo posljednjih mjeseci nije bilo dobro za mene", izjavio je Vranješ belgijskom HLN-u.

Prosinečki "precrtao" Ognjena Vranješa!

Banjalučki defanzivac je etiketiran kao "loš dečko" i to mu, kako je dodao, posebno ne smeta.

"Nemam problem sa imidžom 'lošeg dečka', možda stvarno i jesam, ali svako ima pravo na svoje mišljenje. To ne mogu promijeniti, niti se želim baviti time šta drugi misle o meni", dodao je Vranješ.

Podsjetimo, Banjalučanin je najprije prebačen u B tim briselskog kluba zbog ponašanja u Atini, gdje je "vodio" navijanje za AEK u derbiju sa PAOK-om, potom zbog iscrtavanja tetovaže četničkog vojvode iz Drugog svjetskog rata, Momčila Đujića, kao i zbog seksualnog skandala sa beogradskom pjevačicom Jelenom Karleušom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC