• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović: Dovedite Kolinu, mrzite me, pokazaću svima!

Autor mondo.rs

Trener Radničkog bio u centru pažnje tokom derbija u Humskoj. Poslije meča poručio: "Jak sam i izdržaću sve zbog ovih momaka".

 Uvrede za Nenada Lalatovića na stadionu Partizana Izvor: MN PRESS

Očekivana tenzija pratila je utakmicu Partizan - Radnički Niš.

Gol gostiju u Humskoj i proslava kojom je trener gostiju Nenad Lalatović provocirao zapadnu tribinu dodatno su raspalile strasti i pokrenule niz uvreda na njegov račun.

Dok su se čuli povici u kojima je pominjana Lalatovićeva bivša supruga i dok su ka njemu letjeli i upaljači, prišao mu je Partizanov trener Zoran Mirković i zagrlio da bi ga zaštitio.

Zajedno su krenuli ka tunelu, pred kojim je trener Nišlija i dalje bio vrijeđan. Pogledajte.


Poslije drugog poluvremena, pobjede svog tima i poljupca sa Mirkovićem, Lalatović je dao izjavu za TV Arena sport.

"Rekao sam mnogo puta do sada da smo mi apsolutno zasluženo na poziciji na kojoj jesmo. Pokazali smo to u prva četiri kola. Svejedno nam je ko sudi, mogu i Kolinu da dovedu iz penzije, ovi momci su zaslužili poziciju na kojoj su", rekao je šef struke Nišlija.

Poslije velikog trijumfa, nije mu bilo potrebno postavljati pitanja

"Momci su odigrali fenomenalno. Pretrpio sam mnogo uvreda i opet ne reagujem, vrijeđaju mi porodicu, ja sam jak i sve ću da izdržim zbog sjajnih momaka. Čujem ih da se vesele, nije slučajno, možete da me mrzite, ne volite ali pokazujem ko sam i šta sam. Iz utakmice u utakmicu pokazujem kakav sam trener. Bilo ko da u Srbiji pravi ovakve rezultate pravili bi ga od zlata, a ja sam iskren i pošten momak i uvijek ću reći ono što mislim, a mislim samo jedno - moja ekipa je najbolja u Srbiji", dodao je u dahu.


Kada je zastao, Lalatović je rekao da poštuje i Partizan i Crvenu zvezdu, koju je u nastavku razgovora ipak nazvao najboljom u ligi.

"Mogu da budem realan, Crvena zvezda i Partizan imaju mnogo veće budžete, ispred smo Partizana i zaista ih cijenim. Odigrali su dobro derbi, danas smo mi bili bolji za gol, a Zvezda ima 20 sjajnih igrača, najbolji je tim u Srbiji, a moja ekipa je odmah iza njih".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC