• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kosan: Ne daju nam Evropu, guramo sa 'ženskom' odbranom

Autor mondo.rs

"Videli ste njihov drugi gol? Ne igra se tako fudbal...", otvoreno je govorio iskusni trener o svom timu posle poraza.

 Kosan: Ne daju nam Evropu, guramo sa 'ženskom' odbranom Izvor: MN PRESS

Fudbalsko "proleće" počelo je veoma loše za fudbalere Napretka.

Ekipa iskusnog Milorada Kosanovića pretrpela je velike promene ove zime, ostala bez niza igrača, pa ušla u nastavak sezone sa očiglednim problemima na terenu.

Posle poraza u meču protiv Voždovca, remija sa Spartakom i neuspešnih gostovanja Dinamo Vranju i Čukaričkom, Kruševljani su ugrozili svoju poziciju u plej-ofu i zato će voditi veliku borbu u pet kola do podele bodova.

Nakon duela na stadionu Čuke, odlučenog golom "brđana" u 89. minutu, Kosanović je govorio otvoreno na konferenciji za novinare.

"Pre svega, ovo je bila prva utakmica koju smo odigrali u regularnim uslovima. I odigrali smo je mnogo bolje nego prve tri, imali smo sreće da povedemo, ali smo primili golove. Međutim, to nisu bili golovi iz igre, već iz slučaja. Dobili smo dva dečija, smešna gola, ali s obzirom na odbranu s kojom smo ušli u prvenstvo ni to nije čudo, već samo nastavak serije. Sve golove smo uglavnom dobili zbog naših igrača, a ne zbog protivnika i njegove igre. Žao mi je što nismo uzeli bar bod, ali verovatno nismo ni zaslužili. Čestitam Čukaričkom na htenju, pobedi. Da igraju još bolje, ne bi li završili u Evropi, a mislim da hoće".

Posle toga, Kosanović je bio upitan i za evropske ambicije Napretka, koji je trenutno šestoplasirani, sa 14 bodova zaostatka za Čukom i šest poena više od Vojvodine, prve ispod "crte" za plej-of.

"Nismo ni krenuli za Evropu, nama ne daju da uđemo u Evropu. Nismo imali bolesne ambicije. Igramo za plej-of i nemamo druge", rekao je on.

"Da igramo za Evropu, ne bismo prodali osam igrača. Potrebno je da nekako izguramo da ostanemo u plej-ofu. To je cilj kluba za ovu godinu".

Podsetimo, Kruševljani su se ove zime rastali sa nosiocima igre, Aleksom Vukanovićem, Milošem Vulićem (obojica prešli u Zvezdu), kao i sa Džesijem Sekidikom (otišao u Eskišehir) i nizom drugih igrača.

"Osim prodatih igrača, fale nam Veškovac i Alivodić. Bez njih teško može bolje. Možda uz još koju nedelju rada i boljih terena, ali ovo je prvi put od novembra da smo izašli na normalan teren", rekao je Kosanović, pa za kraj kritikovao odbranu svog tima.

"Sa ovom odbranom sve to ne može. Ona igra kao da igra ženski fudbal, ne ide... Niste videli kako smo dobili drugi gol? Videli ste duel (štopera Napretka, Marka) Marinkovića i (napadača Čukaričkog, Slobodana) Tedića? Sklonio je nogu, čovek mu je ušao u 16 metara. Centarhalf? Ne ide... Ne igra se tako fudbal".

Pogledajte golove utakmice Čukarički - Napredak:

Čukarički Napredak
Izvor: YouTube/SuperLiga

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC