• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sevilja pobeđuje samo ako postigne pet!

Autor mondo.rs

Potpuno neverovatno zvuči da je Sevilja upisala tek drugu pobedu u 2019. godini u Primeri. I ponovo je na tom meču postigla pet golova...

Ako posmatramo formu iz samo poslednjih deset utakmica u Primeri, Sevilja bi bila u opasnoj zoni domaćeg šampionata, iako je nekoliko puta u toku sezone bila i lider La Lige...

Užasne igre u 2019. godini u Primeri značile su i da Sevilja gubi korak za timovima poput Hetafea koji im je polako "oteo" mesto koje vodi u Ligu šampiona, ali nedeljna partija protiv Real Sosijedada navodi na misao da slede bolji dani za Andalužane.

Crna serija okončana je ubedljivom pobedom uz pet postignutih golova, koliko su postigli i u jedinoj pobedi u Primeri u 2019. protiv Levantea.

To znači i da će talentovani trener Pablo Maćin zadržati posao na klupi "Ramon Sančes Pishuana" pošto mu je Sevilja ukazala poverenje posle niza očajnih utakmica, ali mnogo toga će zavisiti i od revanša protiv praške Slavije u Ligi Evrope (prvi meč 2:2).

SEVILJA - REAL SOSIJEDAD 5:2 (1:1)

Heroj domaćeg sastava bio je francuski fudbaler, nekada futsaler, Visam Ben Jeder koji je početkom drugog poluvremena brzo postigao het-trik, čime je Sevilja "odmakla" dovoljno Sosijedadu, pošto su gosti tokom prvog poluvremena obezbedili nerešen rezultat (1:1).

Ben Jeder je od 48. do 61. minuta postigao tri gola, pomogao im je i Ojarzabal autogolom u 69, da bi isti fudbaler umanjio poraz sa penala u 77. minutu.

Praktično je i on postigao het-trik na utakmici pošto je bio strelac izjednačujućeg pogotka za svoju ekipu iz 28. minuta, samo 180 sekundi nakon što je Pablo Sarabija obradovao domaću publiku golom na asistenciju holandskog krila Kvinsija Promesa.

/SVI REZULTATI, STRELCI I TABELA POSLE 27. KOLA PRIMERE/

Sevilja je ovom pobedom ponovo ušla u trku za mesto u Ligu šampiona.

Trenutno su na šestoj poziciji sa 40 bodova, koja vodi u njihovo omiljeno takmičenje Ligu Evrope, ali samo bod manje od njih imaju Valensija i Betis (39). Ispred je trenutno Alaves sa 41 bodom, odnosno četvrtoplasirani Hetafe koji ima 45.

U isto vreme igrala se i uzbudljiva utakmica u Valensiji gde je Viljareal u nadoknadi vremena postigao dva gola protiv Levantea (2:0), za izlazak iz opasne zone

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC