• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Monći odbio Arsenal, Sevilji će da "pravi pare"

Autor mondo.rs

"Transfer guru" koji je u Sevilju znao da dovede igrače za mali novac i da ih potom proda za ogroman, prihvatio je ponudu za povratak na "Pishuan", i tako zvanično odbio Arsenal.

Španski "transfer guru" Monći napustio je Romu zbog slabih rezultata, a njegova naredna destinacija neće biti Arsenal, iako je to delovalo kao sasvim realno u jednom trenutku.

Međutim, njegov bivši klub Sevilja uključio se u pregovore i uspeo da ubedi Monćija da se vrati na "Pishuan" i ponovo u ovom klubu obavlja funkciju sportskog direktora, na kojoj je bio od 2000. do 2017. godine, uz mnogobrojne uspehe.

Informaciju o povratku Monćija u Andaluziju zvanično je objavila i Sevilja, a njegov prvi zadatak biće da pronađe novog trenera posle otkaza Pablu Maćinu.

Sevilja je odlučila da otpusti nekadašnjeg trenera Đirone zbog neuspeha u Ligi Evrope kada ih je eliminisala praška Sparta posle produžetaka, a mladi trener "štucao" je i u Primeri gde Sevilja polako gubi i korak za Hetafeom i Alavesom, za mesto u Ligi šampiona.


Videćemo koga će Monći izabrati, ali i koje je to igrače pikirao za leto, odnosno da li će mu se posrećiti kao s Ramosom, Alvesom, Baptistom, Keitom, Rakitićem...

Epizoda u Romi nije bila naročito uspešna gde je imao dosta promašaja, ali nije bio ni u najsjajnijim odnosima sa Frančeskom Totijem, koji je postao tehnički direktor kluba, a koji će ga od naredne sezone menjati na poziciji sportskog direktora.

Što se tiče Arsenala, moraće da pronađu novog čoveka za funkciju sportskog direktora, iako se Monći činio kao idealan zbog dobre saradnje sa Unaijem Emerijem.

Njih dvojica su u Sevilji zajedno osvojila tri uzastopne titule Lige Evrope.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC