• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bilo je ludo očekivati da Fulam zaustavi Manea...

Autor mondo.rs

Ako već to nije mogao Bajern, kome je Senegalac dao dva gola ove nedelje u Ligi šampiona, bilo je i previše optimistično očekivati da Fulam može da ga zaustavi.

Nije mogao Bajern, a tek nije mogla najgora odbrana "liga petice".

Sadio Mane postigao je sedmi gol u poslednjh pet utakmica, čak 20. u svim takmičenjima ove sezone, i tako najavio pobedu Liverpula na gostovanju na "Krejven Kotidžu", gde Fulam dugo nije mogao da se nosi sa ekipom koja konkuriše za titulu.

Međutim, kada su se vremenski uslovi promenili i led počeo da "tuče" po igračima, Fulam je proigrao i zatresao mrežu Alisona posle kombinovane greške Van Dajka i Milnera.

Sjajno je razvoj situacije pratio Rajan Babel i ubacio u mrežu svog bivšeg kluba u 74. minutu, i nije proslavio pogodak, da bi već u 81. minutu u centru pažnje bio ponovo Sadio Mane koga je nesrećni golman Serhio Riko oborio u borbi za loptu.

Nije imao kud arbitar Kreg Poson nego da pokaže na "belu" tačku, a sa nje je precizan bio Džejms Milner, dok do kraja nije bilo veće drame pred golom Alisona.

FULAM - LIVERPUL 1:2 (0:1)

Očekivala se možda i ubedljivija igra Liverpula nakon odlične predstave u Minhenu, mogli su ranije da reše meč pošto je Sadio Mane pogodio prečku, dok je nekoliko povoljnih situacija imao i Mohamed Salah, ali se nije snašao.

Egipćanin je tako bez gola od 9. februara i meča sa Bornmutom, sedam utakmica, dok je na samo tri meča u 2019. godini bio strelac.


Ipak, neće to opterećivati Liverpul u ovom trenutku pošto su se vratili na prvu poziciju Premijer lige i iskoristili to što je Mančester siti ovog vikenda igrao meč u FA Kupu protiv Svonsija, odnosno oložio meč sa Mančester junajtedom za kraj aprila.

Sve do tada će Liverpul imati meč više od njih, možda i prednost na tabeli.

Aleksandar Mitrović je odigrao čitav meč za Fulam i nije imao nijednu šansu, ali ono što može da zabrine Mladena Krstajića jeste što se na kraju susreta požalio na bol.

PREMIJER LIGA 31. KOLO:

Fulam - Liverpul 1:2 (0:1)
/Babel 74 - Mane 26, Milner 81p/

Everton - Čelsi (17.30)

odigrano u subotu

Bornmut - Njukasl 2:2 (0:1)
/King 48p, 81 - Rondon 45+5, Riči 90+4/


Barnli - Lester 1:2 (1:1)
/Meknil 38 - Medison 33, Morgan 90/

Vest Hem - Hadersfild 4:3 (1:2)
/Nobl 15p, Ogbona 75, Čičarito 84, 90+1 - Bakuna 17, Grant 30, 65/

odložene utakmice

Brajton - Kardif
Votford - Sautempton
Vulverhempton - Arsenal
Totenhem - Kristal Palas
Mančester junajted - Mančester siti

TABELA: Liverpul  (+1) 76, Siti 74, Totenhem 61, Arsenal 60, Mančester junajted 58, Čelsi (-2), 27, Vulverhempton 44, Votford 43, Vest Hem (+1) 42, Lester (+1) 41, Bornmut (+1) 38, Everton 37, Njukasl 35, Kristal Palas 33, Brajton (-2) 33, Sautempton 30, Barnli (-1) 30, Kardif 28, Fulam (+1) 17, Hadersfild (+1) 14.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC