• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovako neće zadržati Azara...

Autor mondo.rs

Ko zna koji put ove sezone Čelsi je odigrao loše drugo poluvreme, da bi ga onda rival kaznio za promašaje u prvih 45. Sve neizvesniji nastup u Ligi šampiona naredne sezone.

Šta Čelsi u ovom trenutku može da ponudi Edenu Azaru, a drugi ne mogu?

"Plavcima" je FIFA zabranila transfere u naredna dva prelazna roka, ove godine su doživeli nekoliko sramotnih poraza, deluje da je "zategnut" odnos između Sarija i igrača, a nakon izgubljene utakmice na "Gudisonu" sve su dalje i od plasmana u Ligu šampiona...

Odnosno, u mečevima protiv Vulverhemptona i Evertona propustili su šansu da uzvrate Junajtedu i Arsenalu, pa je u ovom trenutku možda "lakša" opcija osvajanje Lige Evrope!

EVERTON - ČELSI 2:0 (0:0)

Ko zna koji put ove sezone je Čelsi potpuno stao u drugom poluvremenu, nakon što nije realizovao svoje šanse u prvih 45, a ovoga puta su ih kaznili Rišarlison i Sigurdson.

Samo u prvih petnaestak minuta Čelsi je mogao da postigne bar tri gola, ali će se iz Liverpula vratiti i bez pogotka i bez bodova, dok je Everton s osmehom "prigrabio" prvu pobedu nad jednim od šest najboljih timova Premijer lige, prvu još od januara 2017. godine.


Prvo je lukavi Rišarlison pratio loptu posle odbrane Kepe nakon kornera u 48. minutu i sproveo je u mrežu, dok je "odbitak" pokupio i Sigurdson u 71.

Ovoga puta u pitanju je bio jedanaesterac, koji je napravio nespretni Markos Alonso nad Rišarlisonom, da bi Gilfi Sigurdson preuzeo odgovornost i promašio treći penal ove sezone, ali i ovoga puta je najskuplji golman svih vremena slabo odbio loptu.

SVI REZULTATI, STRELCI I TABELA PREMIJER LIGE POSLE 31. KOLA

Sigurdson je pospremio loptu u mrežu, a Čelsi nije do kraja uspeo da uzdrma Pikforda, koji je tokom meča "izluđivao" Pedra, Iguaina i Azara.

Poslednjepomenuti, posle još jednog poraza, verovatno je korak bliže odluci da napusti Čelsi i preseli se u Real Madrid, posebno što je ekipu ponovo preuzeo Zinedin Zidan, idol Belgijanca prema kome nikada nije skrivao simpatije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC