• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jedino je čudno zašto je "Čolo" čekao toliko...

Autor mondo.rs

Atletiko Madrid je dogovorio prvo pojačanje za narednu sezonu, a jedino čudno u celoj priči je - kako se ranije nije to dogodilo!?

Možda je nešto teže pogoditi koji je tačno igrač po ukusu Maurisija Poketina ili Unaija Emerija, ali gotovo nikakve dileme nema kada je u pitanju Dijego "Čolo" Simeone.

Voli fudbalere koji odražavaju njegov temperament iz igračkih dana, koji se preneo i na trenerski posao, pa je sasvim jasno da vam je potrebno da pre svega "ginete za dres", a što ne reći i ono što je pokazivao posle pobede nad Juventusom u Ligi šampiona.

Takve kvalitete ima i meksični vezista Ektor Erera koji već šest godina briljira u Portu, ali su se tek sada pogodili uslovi da pređe u Atletiko Madrid.

Mnogi će se zapitati i zbog čega "Čolo" nije više urgirao kod rukovodstva Madriđana na dolasku Meksikanca, ali možda to što će ga na leto dovesti bez obeštećenja, i to što stiže sa pasošem zemlje Evropske unije - donekle daje odgovor na ovo pitanje.

I REAL MADRID KUPUJE U PORTU: ODE ŠTOPER ZA 50 MILIONA!

Kako prenosi španski list "AS", Erera se "obećao" Atletiku na pet narednih sezona, tako da će pojačati konkurenciju u veznom redu gde su Rodri, Partej, Koke, Saul...

Prethodno je Erera odbio ponude Arsenala i Totenhema, koji su takođe bili zainteresovani da ga dovedu kada su čuli da neće produžiti ugovor sa Portom, ali je "latino veza" odigrala ulogu i nije bilo teško kada je birao između Španije i Engleske.

Ektor Erera ima 28 godina i karijeru je počeo u Pačuki, a u Portu je od 2013. godine i za njih je do sada odigrao 236 utakmica i postigao 33 gola.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC